Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärven ikäihmisten virkistyspäivä

Kimpassa tukea ikäihmisten arjen hyvinvointiin - Kyyjärven ikäihmisten virkistyspäivä 29.9.2011 Nopolan koululla klo 8.55 - 13.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven ikäihmisten virkistyspäivä

1.7.2011 Anu Hätinen ja Tuija Seppänen

Kimpassa tukea ikäihmisten arjen hyvinvointiin - Kyyjärven ikäihmisten virkistyspäivä 29.9.2011 Nopolan koululla klo 8.55 - 13.

Kutsumme kaikkia Kyyjärven ikäihmisiä virkistyspäivään torstaina 29.9.2011 klo 8.55 -13. Tänä vuonna virkistyspäivä järjestetään Nopolan koululla. Ohjelma alkaa yhteisellä aamunavauksella koulun oppilaiden kanssa jatkuen oppilaiden esityksillä ja kouluun sekä nykyopetukseen tutustumisella. Lisäksi lauletaan ja liikutaan yhdessä ja kuullaan asiantuntijapuheenvuoro. Virkistyspäivä päättyy yhteiseen lounaaseen, jonka Betset sponsoroi. 

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Paikalla on avustajia, jotka avustavat tarvittaessa liikkumisessa ja ruokailussa. Tilaisuus järjestetään toista kertaa yhteistyössä Kyyjärven kunnan, Saarikan, seurakunnan, paikallisten järjestöjen ja vapaaehtoisten sekä Kimppa-hankkeen kanssa.Tilaisuudesta ilmoitetaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa Nopola Newsissa sekä Kylätuvan ja Paletin ilmoitustauluilla.

Keski-Suomen sosiaaliturvayhdistyksen Kimppa-hanke käynnistyi vuonna 2008 päämääränään tukea yhteisöllisyyden avulla haja-asutusalueella asuvien ikäihmisten arkea ja hyvinvointia. Hankekunnissa (Kivijärvi, Korpilahti, Kyyjärvi ja Saarijärvi sekä 2011 mukaan tulleet Kannonkoski ja Karstula) ikäihmisiltä nousi selkeä tarve kokoontua yhteen ja tavata ikätovereita. Hankkeessa on vastattu tarpeeseen kehittämällä yhteisöllisiä kohtaamistilaisuuksia, joihin kootaan alueen ikäihmisiä yhteen saamaan mm. tietoa, virkistystä ja iloa. Tilaisuudet on järjestetty yhteisvoimin laajan, monialaisen paikallistoimijajoukon ja hanketyöntekijöiden kanssa. Tilaisuuksien suosio on yllättänyt kaikissa hankekunnissa.