Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tee-se-itse näyttely elojuhlilla

Me toisen asteen koulut koulutamme osaajia. Suureksi iloksemme käsin- ja yleensä itse tekeminen on tutkimusten mukaan noussut uuteen suosioon myös nuortenkin keskuudessa.Makkara maistui kotaillassaMetsää puiltaEläinlääkintähuolto

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tee-se-itse näyttely elojuhlilla

14.9.2011 Tarja Kangas / Veikko Huumarkangas

Me toisen asteen koulut koulutamme osaajia. Suureksi iloksemme käsin- ja yleensä itse tekeminen on tutkimusten mukaan noussut uuteen suosioon myös nuortenkin keskuudessa.

Oletko trendissä mukana ja tehnyt itse jotain joka voisi kiinnostaa muitakin?  Perhon maaseutuopiston elojuhlassa 24.9. klo 10-14 sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tuoda työsi tulokset esille myös muille harrastajille ja kiinnostuneille. Olisiko joku ehkä kiinnostunut  taloudellisessa mielessä osaamisestasi? Haluatko tavata muita harrastajia? Älä pidä kynttilääsi vakan alla!

Aiheita ei ole rajattu. Kiinnostuneista on ilmoittautunut mm. Suomen ensimmäinen tee-se-itse litiumi-ion sähkömoottoripyörä, 3-d skannaus ja tulostus, puukaasutin auto, nahkalaukkujen teko perinnemenetelmillä, sepän työt, tekstiilityöt, suusta ladattavat aseet, elektroniikka, puutyöt, metallityöt, valjastyöt, Tractor Pullingin  kisojen-  pulloff kuorma-autoluokan  järeä veturi, erilaiset taidetyöt, musiikki. ym. ym. Ilmainen esittelypaikka  järjestyy muiden harrastajien rinnalle, kun otat meihin yhteyttä. Toivomme laajaa osanottoa eri aloilta. Kynnys on matala.

Jorma Laajala opettaja

Keski-Pohjanmaan Maaseutuopisto Perhon yksikkö

 

Tarja Kangas

Koulutussuunnittelija Keski-Pohjanmaan maaseutuopisto Perhon yksikkö

Haanentie 26 69950 PERHO 040-8085 045

tarja.kangas@kpedu.fi

www.kpedu.fi/perho