Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lentopallon SUPERVIIKKO

12.10.2011 Kyyjärven Kyky / Marko Niskala / AT

Torstaina vastaan asettuu hurjavireinen Liigajoukkue MuurLe. Lauantaina vieraaksi saapuu Joesuun Riento ja sunnuntaina Passarit Mikkelistä.

Lentopallon ystäville on tarjolla todella ainutlaatuinen superviikko, sillä Kyky-Betset pelaa kotisalissa kolme ottelua neljässä päivässä.

Torstaina 13.10. klo 19.00 alkaen Suomen Cupin ottelussa ottavat mittaa toisistaan Keski-Suomen kaksi parasta miesten lentopallojoukkuetta. Liigajoukkue Muuramen Lentopallo eli MuurLe taisteli viikonloppuna arvokkaan 3-2 voiton viime vuoden mestarista Team Lakkapäästä, joten varmasti kivenkova joukkue saapuu päävalmentaja Shailen Ramdoon johdolla betonimiesten hornankattilaan. Kyky-Betset on avannut 1-sarjakauden kahdella arvokkaalla voitolla ja pääsevät paineitta kohtaamaan Muuramen. Pilke silmäkulmassa kertovat testaavansa Harvian poikien löylykunnon Nopolan lauteilla ja nähtäväksi jää kuka on saunatonttu ja kuka hallitsee löylykauhaa; Lasse vaiko Suomen paras lentopallovalmentaja vuosimallia 2011 Shailen Ramdoo.

Jos ja kun hornankattilan lauteet saadaan tuttuun tapaan täyteen ja Kyky-Betsetin kahdeksas kenttäpelaaja takavuosien iskuun, niin helpolla ei tule MuurLe pääsemään. Kerrasta poikki eli ainoastaan ottelun voittaja jatkaa Suomen Cupin toiselle kierrokselle ja saa vastustajakseen Vammalan Lentopallon VaLePa:n.

Ottelun kommentaattoriksi etsitään kuumeisesti lentopallon huippuasiantuntijaa, sillä nettiTV / iptv-lähetys mahdollistui vasta tänään kun lupa lähettämiseen saatiin UrhoTV:ltä ja lentopalloliitolta, kiitokset siitä. Yhtään ei helpota pelit viikonloppua kohti, sillä lauantain sarjaotteluun vieraaksi saapuu viime vuonna Liigassa pelannut Riento Joensuusta. Sunnuntaina saadaan puolestaan ihailla Mikkelin Passareiden taitoja niin paikanpäällä kuin nettiTV:ssäkin. Katsojia pyydetään huomioimaan otteluiden alkamisajat, sillä lauantain ja sunnuntain ottelut käynnistyvät normaalista poiketen jo klo 18.00.

Nyt kannattaa tulla katsomaan kauempaakin, sillä seuraava Kyky-Betsetin kotiottelu on vasta 12.11.2011.

Tässä vielä tiivistelmänä tarkat ottelutiedot:

To 13.10.2011 klo 19:00 Kyyjärven liikuntahalli
KyKy-Betset vs. MuurLe (LML-joukkue Muuramesta)

Tervetuloa Kannustamaan!
Liput: 6/3€

-----------------------------------------------------------------------------------------

Miesten 1-sarjan ottelu
La 15.10.2011 klo 18:00 Kyyjärven liikuntahalli
KyKy-Betset vs. Riento (Joensuu)

Tervetuloa Kannustamaan!
Liput: 6/3€

---------------------------------------------------------------------------

Miesten 1-sarjan ottelu
Su 16.10.2011 klo 18.00 Kyyjärven Liikuntahalli
KyKy-Betset vs. Passarit (Mikkeli)

Tervetuloa Kannustamaan!
Liput: 6/3€

KyKy-Betsetin kotisivut: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/