Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Eero Peuranen viime lepoon

Eero Kalevi Peuranen siunattiin lauantaina 22.10.2011 Kyyjärven kappelissa. Hautauksen jälkeen vietettiin muistotilaisuutta seurakuntasalissa.


Mirja Oikari saateltiin haudan lepoon

Katso lisäkuvat   

Maire Parkkonen nukkui pois

29.10.2011 Olavi Vallivaara

Maire Parkkonen siunattiin Kyyjärven kappelissa lauantaina 29.10.2011. Muistotilaisuus oli hautauksen jälkeen Majalassa, Anne ja Markku Mäntysen kodissa.

Maire Sisko Parkkonen syntyi 1.8.1966 Toini ja Vilho Parkkosen perheen nuorimpana lapsena. Lapsuuden vuodet oli kotona Karhilassa, jossa hän varttui sisarustensa Markon, Maijan ja Annen kanssa.  Hän kävi peruskoulun Suojarinteellä ja myös rippikoulun samassa paikassa. Hän asui yli kaksikymmentä vuotta Kivirannassa ja kävi töissä Kyyjärven Toimintakeskuksessa. Jo ennen toimintakeskuksen rakentamista hän kävi linja-autolla töissä Karstulan Toimintakeskuksessa. Kivirannan remontin aikaan hän siirtyi asumaan Kolkarinteeseen Saarijärvelle. Mairen kunto heikkeni nyt loppuaikana ja hän nukkui pois Kolkanrinteen hoitokodissa 17.10.2011, samana päivänä kuin oma äiti, joka kuoli 17 vuotta aikaisemmin. Maire oli luonteeltaan iloinen ja luottavainen. Mairea jäivät kaipaamaan sisarukset perheineen sekä muut sukulaiset ja ystävät.

Siunauksen toimitti khra Olavi Vallivaara,kanttorina oli Minna Erkkilä ja suntiona Alpo Noponen. Muistotilaisuudessa Majalassa kirkkoherra puhui, Marko veli  luki Hennan kanssa adressit, sisarukset ja ystävät lauloivat Mairen muistolle kanttorin säestyksellä, yhdessä laulettiin virsiä, nautittiin yhdessäolosta ja lopuksi Anne,Maija,Teija ja Tuulikki lauloivat Hennan säestyksellä "Hyvää matkaa".