Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lempi Humppi 85 vuotta

Lempi Humpin 85-vuotispäivää juhlittiin Kivirannassa Uudenvuodenpäivänä 1.1.2012.


Maria Niskala täytti 90 vuotta!

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Anna Liisa Keskinen 70 vuotta

18.1.2012 kalevi keskinen

17.1 vietti syntymäpäiväänsä Alajärvellä syntynyt päivänsankari. Juhlat pidettiin Tampereen Hervannassa sijaitsevassa kodissa läheisten ja ystävien tuodessa oman tervehdyksensä yhdessäoloon.Anna Liisa on syntynyt Väinö ja Jenny Tofferin os. Nelimarkka perheeseen sen toisena lapsena. Veli Esko kuoli v.1943 ja äiti 1960. Äidin kuoltua Anna Liisa työskenteli isän kanssa eri puolilla Suomea, kunnes Tampere houkutti käymään konttorikoulua.

Perustettuaan perheen Kalevin kanssa, perheeseen syntyi ajan myötä kaksi lasta. Aktiiviura työelämässä tapahtui Tammer Dieselin, Keskon, kenkätehdas Vuoren, Karjakunnan ja Tampellan Tambox:n palveluksissa.

Aikanaan hän toimi mm.ssa Paperiliiton osasto 1:n puheenjohtajana kymmenisen vuotta ja oli pari kertaa Liittokokousedustajana ja Tampellan Sairaskassan Hallituksen jäsenenä useita vuosia, kunnes joutui jäämään sairauseläkkeelle.

Eläkkeellä hän osallistuu erityisesti Hervannan Ev Lut. srk:n toimintaan aktiivisesti, sekä nuoriso- ja lapsityöhön eri järjestöissä. Kyyjärven Hokkalassa oleva Rajala kutsuu häntä jälleen tulevana kesänä viettämään suloista Suomen suvea.

Anna Liisa kiittää kaikkia häntä muistaneita ja toivottaa Siunausta.