Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Lainan päivä kirjastossa

6.2.2012 Maarit Ohranen / Kirjasto, kuvassa Olga Melet-Pajuoja

Tervetuloa viettämään Lainan päivää kirjastoon keskiviikkona 8.2. kaikki uudet ja "vanhat" asiakkaat.

Lainan päivää juhlitaan kirjastoissa ympäri Suomen - niin myös Kyyjärvellä. Normaalien kirjastopalvelujen ohessa päivän aikana tarjoillaan kahvia / mehua nisun kera sekä aloitetaan poistokirjamyynti. (Kirjaston kokoelmista poistettua aineistoa myydään 50 snt / kirja.) Kaikkien kävijöiden kesken järjestetään arvontaa. Lainan päivänä kirjastossa on asiakkaita palvelemassa myös Kyyjärven kirjaston osa-aikainen kirjastonjohtaja Ilkka Hirvi.

Sokerina pohjalla päivän ohjelmassa on Olga Melet-Pajuojan taidenäyttely:" Tuokiokuvia". Melet-Pajuoja on syntynyt Tver:n kaupungissa Venäjällä ja hän on opiskellut Pietarin taideammattikoulussa mainosgraafikoksi ja Pedagookien yliopistossa kuvamataidonopettajaksi. Suomessa Olga Melet-Pajuoja on asunut vuodesta 2005 alkaen ja hän on tällä hetkellä töissä Perhonjokilaakson kansalaiopistossa kuvaamataidonpopettajana.  - Olga on julistamassa Lainan päivää kirjastolla klo 10 - 12.

Mikäli et pääse Lainan päivänä tutustumaan näyttelyyn, niin Sinulla on myöhemminkin siihen mahdollisuus, sillä näyttely on esillä kirjaston aukioloaikoina 26.3.2012 saakka.

Lainan päivänä kirjasto on avoinna klo 10 - 16. Olet lämpimästi tervetullut!