Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Nimikkolähettiemme, Antti ja Liisa Saarenkedon terveiset Etelä-Sudanista!

Kyyjärven seurakunnan nimikkolähetit, Antti ja Liisa Saarenketo, ovat asettuneet uuteen työkohteeseensa, heinäkuussa itsenäistyneeseen Etelä-Sudaniin. Vastasyntyneellä valtiolla ei ole helppoa, suhteet Pohjois-Sudaniin ovat tulenarat. Tässä on heidän ystäväkirjeensä, joka on päivätty 14.2.2012 Jubassa, Etelä-Sudanin pääkaupungissa.


LaskiainenKinkerit alkoi NoposenahostaPidä minusta kiinni - Muutos konserttitietoihinRaimo Kytölä vihittiin papiksiSeurakunnassa tapahtuu helmikuussa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Päiväkerhot Harsulla

25.2.2012 KP

Tämän viikon päiväkerhot kokoontuivat Harsulla laskiaisen kunniaksi pulkkamäessä

Sää suosi kerholaisia tällä viikolla kun laskettiin mäkeä. Erilaisia laskuvälineitä tuli kokeiltua, oli pulkkaa, ufoliukuria, pitkää liukuria ja jopa iso muovi oli kokeilujen takana. Parhaammat naurut taisivat tulla muovilla laskiessa.

Alussa pidimme hartaushetken joka liittyi laskiaiseen ja ristinmerkkiin. Sitten pääsimme mäkeen ja kyllä lapset jaksoivatkin reippaasti kiivetä mäkeä ylos ja välillä sitä juostiin alaskin kun laskuväline karkasi käsistä. Välipala nautittiin ja sitten leikittiin ja uudestaan mäkeen laskemaan. Aika vierähti todella nopeaa ja kukaan ei olisi malttanut ajoissa kotiin lähteä.

Ensiviikolla vietämme Hiihtolomaa ja kerhot jatkuvat normaalisti viikolla 10.

Reipasta hiihtolomaa kaikille.