Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

MLL houkuttelee luistelun opettelijoita ja pikkukiekkoilijoita

24.1.2012/MLL/M.U

Mimmi-lehmän luistelukoulu ja Niken pitämä kiekkokoulu houkuttelee Kyyjärvellä perheen pienimpiä jäällä liikkumisen mukavaan maailmaan. Luistelukoulussa opetellaan luistelun alkeita ja kiekkokoulussa liikutaan mailan kanssa monella tavalla.

Torstai-iltaisin puoli kuudelta Mimmi-lehmä opettaa jo kävelemään oppineita (ja itse jäällä pystyyn pääseviä) lapsia luistelun maailmaan. Tavoitteena on leikkien ja pelien avulla opastaa luistelun alkeita niille, joiden luistelutaito on vielä lähes olematon. Vanhemmat voivat halutessaan osallistua tunnille, vaikka toki kokemus on opettanut, että harjoittelu sujuu vähemmillä napinoilla, kun omaa aikuista ei ole lähellä. Vanhempia tarvitaan kuitenkin luistinten sitomiseen ennen tunnin alkua ja sitten taas riisumiseen tunnin päätyttyä. Pakkasraja on -15 astetta. Mukaan kaukalolle voi ottaa juomista.
Luistelun opetteluun hokkarit ovat parhaat eli mielellään ei kaunoluistimia (piikkejä). Myös kypärä täytyy olla jokaisella.
Tiistaisin puoli kuudelta on vuorossa kiekkokoulu jo luistelemaan oppineille alle 10- vuotiaille TYTÖILLE JA POJILLE . Kiekkokoulussa harjoitellaan luistelutekniikoita, kiekon kuljettamista, harhautuksia, laukomista ja tietenkin pelaamista. Minimivarusteet ovat ristikollinen kypärä, maila ja tietysti luistimet. Muitakin varusteita voi päälle laittaa, jos sellaisia sattuu omistamaan (hanskat, polvisuojat, kaulasuoja, jne.) Kaikenlainen taklaaminen on kiekkokoulussa kielletty eli ylimääräiset varusteet eivät ole välttämättömiä. Pakkasraja tässäkin on -15 astetta ja juomaa kannattaa varata pulloon mukaan.
Kiekkokoulu on ensimmäisen kerran tiistaina 7.2 ja Mimmi-lehmän luistelukoulu on ensimmäisen kerran torstaina 9.2. Molemmat kokoontuvat klo 17.30-18.30. Molemmat jatkuvat hiihtolomaan saakka kerran viikossa. Molemmat ovat osallistujilleen ilmaisia ja niin ohjaajat kuin lapsetkin on vakuutettu MLL:n toimesta.
Tervetuloa kaikki mukaan!