Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Anna Pölkki saateltiin viimeiselle matkalle

Anna Katri Pölkki siunattiin lauantaina 17.3.2012 klo 11 Kyyjärven siunauskappelissa. Hautauksen jälkeen muistotilaisuus oli Kivirannassa.


Eeva Saarenketo saateltiin puolisonsa viereenMaria HuosianmaaIrma Tamminen haudan lepoon

Katso lisäkuvat   

Hillevi Nieminen nukkui pois

24.3.2012 Olavi Vallivaara

Hillevi Nieminen siunattiin Kyyjärven siunauskappelissa lauantaina 24.3.2012. Muistotilaisuus on hautauksen jälkeen Kivirannassa.

Hillevi Nieminen e.Pohjonen syntyi Hokkalassa 8.8.1927. Hän varttui ison sisarussarjan keskellä lapsuuskodissaan. Koulut käytyään oli lähdettävä työhön, johon jo omassa kodissa opetettiin. Avioliiton hän solmi karstulalaisen Veikko Niemisen kanssa vuonna 1949. Avioliitosta syntyivät lapset: Kari, Arto, Seppo, Erja ja Eerik. Oma koti, "Rajala", rakennettiin Hillevin syntymäkodin maille. Veikko puoliso työskenteli kirvesmiehenä ja Hillevi hoiti lapsia ja kotia sekä kävi kylällä auttamassa naapureita. Hillevi oli luonteeltaan sydämellinen ja avulias. Kodissaan hän oli tottunut leipomaan ja laittamaan ruokaa. Lapsillekin on jäänyt mieleen lapsuuden vuosilta äidin sana: "Älkää unohtako koskaan mutin keittoa." Hillevillä oli monet kädentaidot. Käsityöt oli mieluinen harrastus hänelle; ryijyt, matot, sängynpeitot, kanavatyöt, pitsin virkkaukset ja sukat ovat valmistuneet hänen käsistään.  Veikko puoliso kuoli heinäkuussa 1998. Hillevin elämä jatkui Rajalassa elokuuhun 2002, jolloin hän muutti Kyyjärvelle vanhustentaloon. Voimien ehtyessä hän muutti pienkotiin ja edelleen kolmen vuoden kuluttua vanhainkotiin. Hän nukkui pois 13.3.2012 Kivijärven hoitokodissa. Hilleviä jäivät kaipaamaan lapset, lastenlapset, kaksi elossa olevaa veljeä Ruotsissa, omaiset ja läheiset.

Siunauksen kappelissa toimitti khra Olavi Vallivaara, kanttorina oli Minna Erkkilä ja suntiona Alpo Noponen. Muistotilaisuudessa Kivirannassa puhuivat kirkkoherra, Marjatta Uusimäki muisteli naapuriaan,Hilleviä, samoin Eerikin vaimo muisteli anoppiaan, mummoa ja puolisonsa äitiä. Adressit lukivat lastenlapset ja yhdessä laulettiin virsiä.