Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

"Hyvän tahdon lähettiläät" ystävyyskonsertissa

30.4.2012 T.Härkönen /EL, kuvat Erik Holmberg

Kyyjärven kirkko täyttyi tyytyväisistä musiikinystävistä.

EL:n Kyyjärven yhdistys järjesti sunnuntai-iltana 25.3. lämminhenkisen musiikkitilaisuuden, joka kokosi kauniiseen kirkkoomme lähes 300 kuuntelijaa.
- Kuntien yhteisen konsertin järjestäminen lähti ajatuksesta tehdä yhteistyötä kulttuurisaralla,kun valtiovalta tuntuu patistavan pakkoliitoksiin, kertoi Timo-Johannes Mäntynen, konsertin ideoija ja priimusmoottori, tervehdyspuheessaan.  - Halusimme koota konsertin, jossa seutukunnan erinomaiset osaajat yhdessä tekevät tasokkaan ohjelman: pohjoinen Keski-Suomi on oikea kulttuuripankki. Naapurikuntien musiikintekijät ottivat kutsun mieluusti vastaan. Toki taitajia on paljon enemmän, mutta koska aika on rajallinen, esiintyjiä oli aika vähän ja toisaalta paljon. Toivomme, että tällaisesta konsertista tulee jatkumo ja seuraavaan tilaisuuteen annetaan taas mahdollisuus sekä esiintyjille että kuulijoille.
- Luova ja elävä kulttuuritapahtuma on parhainta rinnakkasieloa; nautimme yhdessäolosta, Timo-Johannes toteaa tyytyväisenä. - Yhteistyöllä saamme aikaan paljon: kiitos sponsoreille ja tilaisuuden tekijöille.
Tilaisuudessa oli paljon naapurikuntalaisia, mikä ilahdutti kovasti.


PS. Kiitos myös Holmbergin Erikille, kuvamestarille!
PS. Erinomaista peeärrää kunnallemme!