Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Punaisen Ristin viikon tapahtuma Paletissa

SPR/ Katriina Oinonen 15.5.2012

Punaisen Ristin viikkoa vietettiin viikolla 19. ja sitä vietettiin teemalla ”Osaa auttaa”. SPR oli perjantaina Paletissa testaamassa ihmisten ensiapulaukun ja -tietojen tuntemusta

Karstulan ensiapuryhmä oli tullut paikalle oman esiapulaukkunsa kanssa ja kävijät saivat testata laukun sisällön tuntemista. Löytyikö turvavyöleikkuri tai avaruuslakana? Ensiaputarvikkeet ovat aika tuttuja, mutta kyllä laukussa oli myös vähemmän tunnettuja ensiaputarvikkeita. Moni kävi myös kokeilemassa varoituskolmion kasaamista, jota ei varmaan ollut aiemmin tullut kokeiltua. Lisäksi oli mahdollista testata kyselylomakkeella omia ensiaputietoja ja kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin kolme pientä palkintoa. Voitot menivät Kyyjärvelle ja Evijärvelle ja voitot on toimitettu onnekkaille.

Kyyjärven osastoon oli myös mahdollista liittyä jäseneksi ja uudet jäsenet saivat liittymislahjaksi kahvipaketin, joita Kyyjärven Sale oli osastolle lahjoittanut.

SPR Kyyjärvi kiittää kaikki tapahtumaan osallistuneita, Karstulan osaston ensiapulaisia Pirjoa, Jenniä ja Viliä sekä Salea kahvipaketeista!