Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Seppä-Heikki 85-vuotta

Heikki Noponen eli virallisesti Toivo Henrik Noponen juhlii 85-vuotis taivaltaan 17.6.2012 Kyyjärven kirkossa syntymäpäiväseurojen merkeissä klo 18.00!


Kevään 2012 uudet ylioppilaat ja ammattiin valmistuneet

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Seppä-Heikki 85-vuotta

8.6.2012 Johanna Humalajoki

Heikki Noponen eli virallisesti Toivo Henrik Noponen juhlii 85-vuotis taivaltaan 17.6.2012 Kyyjärven kirkossa syntymäpäiväseurojen merkeissä klo 18.00!

Heikki-pappamme elämä ei ole tyhjää eikä pitkästyttävää ollenkaan, sillä siitä pitävät huolen 8 lasta, 71 lastenlasta sekä tällähetkellä 132 lastenlastenlasta. Tämä viimeinen lukumäärä muuttuu kutakuinkin kuukausittain suuremmaksi.

85- vuoteen mahtuu paljon kaikenlaista. Heikki-pappamme on elänyt työteliäimmät vuotensa maanviljelyksen ja sepän töiden parissa yhdessä Kyllikki-vaimonsa kansa perhettä kasvattaen.

Kyllikki-mummumme kuoleman jälkeen pappa löysi rinnalleen Marjatan Korpilahdelta, jonka kanssa yhteiseloa on jatkunut jo yli kymmenen vuotta.

Nyt vanhuuden hiipiessä kynnykselle, pappa on mielestään elänyt täyden elämän. Siihen mahtuu iloja ja suruja, huolia ja onnellisia hetkiä. Hän on jo valmis hiljentämään vauhtia. Onneksi lääkärimme vielä antoi ajokortille jatko aikaa, että pappa pääsee itsenäisesti liikkumaan ja hirvimetsällekkin hänen on syksyllä tarkoitus lähteä, onkohan se jo viideskymmenes syksy peräkkäin.

On suuri rikkaus papalle, että paljon hänen jälkipolveaan on jäänyt asumaan tänne Kyyjärvelle. Harva se päivä, pappa hurauttaa jonkun lapsen perheen tai lapsenlapsen perheen luokse kyläilemään. Pienet lapsetkin odottavat innolla, kaivaakohan isopappa tälläkin kertaa suklaata taskustaan.

Pappa on tuonut paljon sisältöä myös kaikkien meidän läheisten elämään. Neljän polven lähes päivittäinen rinnakkaiselo on arvokas asia ja jää hienona muistona meidän mieliimme.

Toivotammekin Heikki-papalle Onnea ja Taivaanisän siunausta vielä tulevillekkin päiville sekä kiitämme sinua kaikista elämän suuntaviivoista, joihin olet esimerkilläsi meitä ohjamaassa.

Kaikki ystävät ja naapurit olette tervetulleita papan syntymäpäiväseuroihin!