Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Elämäntavasta ammatti

Irma Pölkki mietti mitä tekisi isona ja päätti perustaa luontaistuoteliike Life Up:in Kauppakeskus Palettiin.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kehittämisyhtiö tiedottaa

10.8.2012 Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy / Janne Taavitsainen

Syksyn 2012 toimintaa

Kesä alkaa vaihtua syksyn puolelle, ainakin kelien puolesta, mutta elinkeinopalveluiden tarjonta jatkuu samaan tapaan kuin keväällä ja kesällä. Kevät ja kesä ovat olleet hyvin kirjavaa aikaa niin kelien kuin myös yritysneuvonnan saralla. Erilaisia neuvontatapaamisia on ollut kymmeniä ja aiheet ovat vaihdelleet yrityksen perustamiseen liittyvästä neuvonnasta investointien suunnitteluun ja uusien tuotteiden suojaamisista aina omistajanvaihdoksiin. Eli paljon on touhuttu erilaisten asioiden kanssa.

Yritysneuvontaa tarjotaan Kyyjärvellä edelleen torstaisin (voi olla myös viikkokohtaisia eroja, mutta niistä ilmoitetaan erikseen), mutta kannattaa ehdottomasti soittaa ja varata aikaa, mikäli kysymyksiä ilmenee.

Syksyllä on myös tulossa yritystoimintaa suunnitteleville, alkaville ja toimiville yrittäjille suunnattu Pk-yrityksen talous ja hinnoittelu koulutus. Koulutus järjestetään syyskuussa Karstulassa ja lokakuussa Kyyjärvellä. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, joten mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Asiasta tiedotetaan lisää elokuun loppupuolella. Koulutuksesta voi myös kysellä lisätietoa numerosta 044 4596 585 ja sähköpostitse janne.taavitsainen(at)karstulanseutu.fi. Tervetuloa mukaan!!Janne Taavitsainen
yrityskehittäjä
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
044 4596 585
janne.taavitsainen(at)karstulanseutu.fi