Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Maaseudun Kehittämisyhdistys VIISARI ry

26.9.2012 talous- ja hankesihteeri Mari Puro/L.Järvinen

tiedottaa kylille ja muille yhdistyksille

TOINEN KOORDINOINTIHANKE TULOSSA

Viisarin hallitus on päättänyt, että valmistelemme toisen koordinointihankkeen pienille yleishyödyllisille investoinneille. Koordinointihanke on erityinen Manner-Suomen maaseutuohjelman mukainen hankemuoto, johon haetaan erillisellä  haulla alahankkeita, joilla on rajattu toteutusaika. Alahankkeiden haulle ja valinnalle laaditaan erillinen hakuohje ja valintakriteerit, joilla varmistetaan hakijoiden tasavertainen ja puolueeton kohtelu. Meneillään olevasta Hanki –koordinointihankkeesta voi lukea lisää osoitteessa www.viisaankivi.fi/viisari/hanki.  Hakuohjeet ja valintakriteerit toiselle koordinointihankkeelle ovat siis tällä hetkellä tekeillä ja toivomme ideoita ja kommentteja suunnittelun tueksi; mitä tarpeita eri yhdistyksillä tällä hetkellä on? Ideoita voi tässä vaiheessa esittää Mari Purolle, puh. 040 712 2025 tai e-mail mari.puro@saarijarvi.fi.  Haun avautumisesta tiedotetaan myöhemmin Viisarin nettisivuilla sekä paikallislehdissä.
 
HANKEHAKU VIISARIN LEADER -OHJELMASTA Viisari avaa hanketukien haun Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman leader-osiosta. Hanketukea voivat hakea yritykset, osuuskunnat, yhteisöt, rekisteröidyt yhdistykset, koulutusorganisaatiot, kehittämisyhtiöt ja kunnat. Tässä haussa tukea voidaan hakea yleishyödyllisille investointihankkeille, tarkemmat ehdot löytyvät kotisivuiltamme www.viisaankivi.fi/viisari/ajankohtaista. Yrityskohtaisilla hankkeilla on jatkuva haku.

Hakemukset laaditaan hanketyyppien mukaisille lomakkeille, jotka löytyvät Viisarin kotisivuilta www.viisaankivi.fi/viisari/hakuohjeet/lomakkeet. Allekirjoitetut hakemukset liitteineen toimitetaan 29.10.2012 mennessä Viisarin Saarijärven toimistolle, Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi. Hakemusasiakirjat tulee toimittaa myös sähköisesti.

Lisätietoja ja neuvoja hankehaussa antavat:
Arja-Leena Peiponen, puh. 040 502 6173, arja-leena.peiponen@saarijarvi.fi
Mari Puro, puh. 040 712 2025, mari.puro@saarijarvi.fi 

Maaseudun Kehittämisyhdistys VIISARI ry/ Hallitus