Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kirkkovaltuuston joulukokous

Kyyjärven seurakunnan kirkkovaltuusto kokousti keskiviikkoiltana 19.12. jouluisissa merkeissä. Joulupuuro, torttukahvit, jouluevankeliumi ja joululaulut kuuluivat ohjelmaan Kivirannassa. Jouluisen tunnelman lisäksi painavana asiana käsiteltiin ensi vuoden talous- ja toimintasuunnitelma.


Joululaulut kajahtivat kirkossaJoulujuhla kirkossaKauneimmat joululaulut 40. kerranItsenäisyyspäiväSuomi-gospelia PerhossaSeurakunta kiristää vyötäSeurakunnassa tapahtuuAdventista jouluun

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Itsenäisyyspäivä

5.12.2012 Olavi Vallivaara

Torstaina 6.12.2012 on Suomen itsenäisyyden 95-vuotisjuhlapäivä.

Kyyjärvellä juhla alkaa messulla kirkossa klo 10. Messun toimittavat tutut seurakunnan työntekijät. Kunnanjohtaja Eino Nissinen laulaa messussa. Messun jälkeen on kunniakäynti ja seppeltenlasku sankarihaudoille. Saatesanat lausuu Antti Tuukkanen. Sankarihaudalla laulamme isänmaanvirrestä 577.

Kirkkokahvit ja Itsenäisyyspäivänjuhla on kunniakäynnin jälkeen Kivirannassa, jossa  on arvokasta ohjelmaa. Tänä vuonna ohjelmavastuussa onkin nuorenpolven kyyjärveläisiä. Tervetuloa itsenäisyyspäivän juhlaan!

Itsenäisyyspäivänä on myös Kumpulan koululla klo 16 Itsenäisyyspäivä- ja joulujuhla. Perinteiseen tapaan kyläläiset ovat järjestäneet ohjelmaa juhlaan. Tervetuloa!