Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Nyt on aika levähtää ja jakaa joulu läheistesi kanssa

MLL:n yhdistyksen väki rauhoittuu tuota pikaa joulun viettoon.
Syyskokoukset on pidetty ja perhekahvilassakin on jouluun liittyvät askareet puuhasteltu.


Joulutunnelmia koulultaKoulun juhlaruokailu 12.12.2012Konsertti sijoitettujen nuorten hyväksiNopolan koulun joulujuhla Joulupolku Muksulassa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Konsertti sijoitettujen nuorten hyväksi

10.12.2012 Juttuvinkki / Kyyjärven mediamyllärit ry / AT

Kalmar Union järjestää hyväntekeväisyysjoulukonsertin 17.12.2012 klo 19.00 Kartano Kievarissa Äänekosken Hietamalla. Konsertin esiintyjänä on Arja Koriseva säestäjänään Jouni Somero.

Konsertin tuotto menee lyhentämättömänä sijoitusnuorten itsenäistymisrahastoon. Kun nuori joutuu täysi-ikäisenä omilleen, eivätkä omat vanhemmat voi olla turvaverkkona, tarvitaan henkisen tuen lisäksi myös konkreettisesti rahaa esimerkiksi vaatteiden tai polkupyörän hankintaan, että nuori aikuinen voisi kulkea kesätöihin tai kouluun. Sosiaalitoimen sektori auttaa osaltaan, mutta pelkkä katto pään päälle ei riitä.

Konsertin yhteistyökumppani SINUT-yhdistys valvoo, että rahastosta tuetaan oikeita hankintoja, eikä ole pelkoa siitä, että rahat menisivät turhuuteen, kaljaan tai tupakkaan. Suomen sijaiskotinuorten oma yhdistys (SINUT ry) on perustettu vuonna 1992 eli täyttää kuluvana vuonna komeat 19 vuotta. SINUT-yhdistyksen tavoitteena on, että nuorten näkökulma huomioitaisiin paremmin sijaishuoltoon liittyviä päätöksiä tehtäessä.

Idea  rahaston perustamisesta lähti, kun Anne Kalmarin perheessä ollut sijoitustyttö lähestyi täysi-ikää ja he huomasivat, miten helposti eteenpäin pyrkivänkin nuoren unelmat romahtavat, mikäli monille itsestään selvät perusasiat jäävät toteutumatta. Miettikääpä, miten meitä itse kutakin on oma perhe auttanut.

Lippuja konserttiin voit ostaa Kylätuvalta sekä Paletista Life-Up myymälästä.