Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ystäväkirjassa: unelma-ammatti sairaanhoitaja

4.12.2012 Tuula Härkönen / kh.

Pauliina Humalajoki, AMK sairaanhoitaja, sai kunnan opintostipendin.

- Olen halunnut pienestä pitäen sairaanhoitajaksi. Kirjoitin ylioppilaaksi Perhon lukiossa v.2008 ja jatkoin heti  Seinäjoen ammatikorkeakoulussa opiskelua 3½ vuotta. Syventävät opinnot tein vanhusten hoidossa, kertoo Pauliina.
Jalmari, 3½ kk, hymyilee tyytyväisenä onnellisen Pauliina-äidin sylissä.
- Opiskelu oli hyvn monipuolista. Parasta oli se, että teoria harjoiteltiin aina käytännössä. Erityisesti mieleen ovat jääneet  työssä oppimisjaksoista  5 vk leikkaussalissa ja samoin 5 vk vastasyntyneitten teho-osastolla, hän jatkaa. 
Pauliina oli tyytyväinen voidessaan suorittaa osan harjoitteluistaan Kyyjärvellä sekä kotihoidossa että Kivirannassa, jossa hän ehti olla puoli vuotta töissä ennen Jalmarin syntymää. Nyt hän nauttii kotiäidin roolistaan
- Pidän vanhuksista, joten suuntautuminen ikääntyneiden hoitoon oli selvää. Toki tiedostin, että koska haluan elää tällä seudulla, tällainen ammattitaito takaa työpaikan.
- Huomasin NopolaNewsissa stipendinhakuilmoituksen. Tämä on mukava muistaminen kunnan taholta. Stipendi on vielä säästössä, mutta aion hankkia jotain sellaista, että voin sanoa, että tämä on "stipendikiitos" opiskelu-urakastani.

Onnea Pauliina!