Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Konsertti Maailman uneen

Kyyjärveläinen laulaja Anu Savela konsertoi Kivirannassa lauantaina 19.1.2013 klo 14.00.


Ei kenenkään lapsi - dokumentti sotaorvoista

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Marko Haavisto Duo Villiviinissä

14.1.2013 Juttuvinkki Jaakko Pölkki

Marko Haavisto Duo esiintyy Villiviinissä La 19.1.



Syyskuun 3. 2007 näki päivänvalon kuudes Poutahaukat-pitkäsoitto: Hollolasta Teksasiin. Bändi soi huomattavasti yhtenäisempänä verrattuna edelliseensä. Kriittinen ensimmäinen vuosi kokoonpanona oli jo ehditty täyttää, ja levyä oli äänitetty pitkään ja rauhassa paikassa, jossa orkesteri + äänittäjä työskentelivät, saunoivat, söivät, lepäsivät ja viihtyivät yhdessä 24 tuntia vuorokaudessa. Tällä kertaa yleisöstäkin kantautui hyväksyvää hyrinää ja myös Saksan Martti näytti vihreää valoa; saksalaiset saivat oman versionsa Hollolasta Teksasiin – levystä loppukesästä – 08.

Samaan aikaan Los Bastardos -niminen yhtye oli julkaissut levyn ja aloittanut keikkailun. Pekka oli mukana myös Bastardoissa eikä päällekkäisyyksiltä voitu välttyä, niinpä kesällä 2008 Pekka sanoutui irti Poutahaukoista. Kitaristi Puka Oinonen oli tulossa hätiin tuuraavaksi kitaristiksi. Mutta Pukankin suunnitelmat muuttuivat yllättäen, kun mies sai vakiopestin Hanoi Rocks:in kitarateknikkona. Oinonen suositteli espoolaista kitaramiestä Kai Järvistä. Puka vakuutti: ”tulette rakastumaan siihen tyyppiin...” Kaitsu tuli ensimmäisen kerran juhannuskeikalle Lahden satamaan, sitten tehtiin keikka Sysmään ja kohta muutamat festivaalit Saksan maalla. Kovin pian oli selvää, että Kaitsu oli tullut jäädäkseen.

Maaliskuun alussa ilmestyi ihka ensimmäinen Marko Haavisto & Poutahaukat -kokoelmalevy, sisältäen kaksikymmentä valittua palaa kautta Poutahaukka-aikain. Kokoelma on nimeltään Tuhannen Kaipuun Maa. Seuraavaa uutta musiikkia sisältävän levyn työstö, on sekin jo niin ikään käynnissä, eli tarina jatkuu…

Marko Haaviston uusi levy ilmestyy helmikuun alussa

 

Marko Haavisto Duo esiintyy Villiviinissä La 19.1.
Jatkot 03:00

Tervetuloa kuulemaan hyvää musiikkia.