EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

KyKy-Betset aloitti Ylemmän Jatkosarjan tuplaviikonlopulla

16.1.2013 KyKy/Lentopallo HK/MN

Vaasan Kiisto ja Liedon Parma vieraili Nopolan "Pizzalaatikossa"

KyKy-Betset vs Kiisto 2-3 (24-26)(26-24)(24-26)(25-23)(7-15)

Lauantaina nähtiin erittäin tasainen kamppailu Kiistoa vastaan. Vaasaan lähti kaksi pinnaa ja Nopolan ”pizzalaatikkoon” jäi yksi lohdutus piste. 2-3 päättynyt matsi oli yksi tiukimmista viisieräisestä mitä bunkkerissa on nähty. Kiiston joukkue ansaitsi voittonsa ja palkinto joululoman harjoittelusta lämmitti valmentaja Ojaniemeä. Patrik antoi joukkueelleen kehut kauden parhaasta esityksestä. Kyky-Betset ei tänään päässyt aivan hurmokseen, mutta tyytyväisiä ollaan pisteeseenkin. Tarkoitus on vielä haastaa Kiisto Variskalla, jospa meitä maalaispoikia sinne edes kelpuutetaan!

KyKy-Betset vs Liedon Parma 3-0 (31-29)(25-11)(25-15)

Sunnuntaina jatkettiin Liedon Parmaa vastaan. Parma tuli hieman siipirikkoisena ja vajaamiehisenä Mikkelin kautta Nopolaan. Useiden kommellusten kanssa tuskaillut vieras ei koreillut isäntiä. Ekassa erässä Liedon miehet takoi pisteitä liukuhihnalta ja Kyky nöyristeli. Aikalisillä saatiin joukkue rauhoiteltua ja keskittyminen omaan tekemiseen alkoi toimia. Jokainen hoiti ruutunsa ja sitten mentiin. Tasaisella rintamalla päästiin iskemään ja Olegin tarjoilu oli monipuolista. Vastaanotto ja puollustus parani yhdessä hetkessä. Parman ote kirposi ekan erän tiukkaan tappioon. Eero Alatalon vaihtopenkki oli yhden miehen mittainen ja silloin on konstit vähissä.

Betonimiehet jatkaa otteluitaan tulevana lauantaina kun Nopolaan saapuu HU-Kalajoki. Arto Raution juhla ottelusta ei tunnelmaa puutu. Kaikki salille kannustamaan lauantaina 50-vuotta täyttävää ikiliikkujaa, ja tottakai betonimiehiä! Ei me Artsille pisteitä lahjaks anneta :)

KyKy-Betset vs HU-Kalajoki La 19.1 Klo: 18:00 Liikuntahallilla!

Sunnuntaina Betonimiesten materiaali mitataan vieras ottelussa Mikkelin Passareita vastaan pelattavassa ottelussa Juvalla. Ottelutahti jatkuu kireänä, tuplaviikonloppuja pukkaa...