Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kinkerit ja muistoseurat Koskimäessä

15.2.2013 Olavi Vallivaara

Vuosi sitten nukkui pois Anna Pölkki 15.2.2012. Hänen muistoseuroihin kokoonnuttiin Koskimäessä perjantai-iltana 15.2.2013.

Anna Pölkki e. Kotanen eli elämänsä Koskimäessä. Yhdessä Väinö puolison kanssa viljelivät kotitilaa ja rakensivat uuden talon sekä navetan. Talon pitoa ovat jatkaneet pojat Pekka puolisonsa Päivin kanssa ja Markku. Sinikka tytär avioitui Kalevin kanssa ja on ollut Muholan emäntänä Pölkissä. Muistoseuroissa muisteltiin Annaa kirkkoherran puheen johdannolla ja laulettiin hänelle läheisiä virsiä. Samalla oltiin koolla Koskimäki-Huhtalan kinkereillä ja käytiin läpi kinkeriaiheet. Aune Lampila kertoi kinkeripiirin toiminnasta ja luki Kenian kummilapsesta tulleen kirjeen. Diakonissa Riitta Kytölä esitteli yhteisvastuukeräyksen. Kanttori Minna Erkkilä opetti kinkerivirsiä ja kinkerien päätteeksi esitti yksinlauluna: "Oi katsohan lintua oksalla puun", jonka hän lauloi myös vuosi sitten Annan siunaustilaisuudessa.

Esa Kyrönlahti tiedotti kyläläisille, että jälleen pitkän tauon jälkeen kylällä järjestetään hiihtokilpailut lauantaina 2.3.  Latu on jo tehty ja Vesa Lampila on rakentanut syntymäkotinsa lähelle laavun, jossa voidaan paistaa makkaraa ja lämmitellä.

Ensi vuonna kokoonnutaan kinkereille Tanja ja Esa Kyrönlahdelle ja sitä ennen on kevään yhteisvastuujuhla Aune ja Tapani Lampilalla ja muitakin yhteisiä tapahtumia on vuoden mittaan.