Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Myllyn ovet aukesivat

9.1.2013 Kyyjärven Mediamyllärit ry./Veikko Huumarkangas

Uusi vuosi uudet kujeet. Veikko palasi töihin.

Mediamyllärit ry:n hallituksen kokouksessa 8.1.2013 päätettiin laittaa Myllyn toimintaan lisää vauhtia. Myllärit palkkasi Veikko Huumarkankaan töihin, heti seuraavasta päivästä eli 9.1.2013 alkaen, on muuten Veikon nimipäivä.

Alkuvaiheessa keskitytään yhteistyökumppanikorttien/ logopaikkojen ajantasalle saattamiseen. Myös Miesten 1-sarjan Kyky-Betset kotiotteluiden tv-lähetysten logomyynti on kiireellisesti hoidettava, koska ylemmän jatkosarjan pelit alkavat jo viikonloppuna kahdella kotipelillä. Molemmista otteluista on lähetykset luvassa ja nähtävänä siis NopolaNews netti-tv:ssä sekä NopolaNews laajakaista-tv:ssä.

Muistutuksena kaikille, että valokuituliittymä sopimusten tekeminen jatkuu kiivaana koko kevään. Nyt kannattaa olla asiassa aloitteellinen ja tulla vaikka käymään Myllyllä valokuituasioissa. Jutellaan sinulle sopivasta liittymäratkaisusta vaikkapa kahvikupin äärellä.

Uusi NopolaNews sivupohja otetaan käyttöön 22.2.2013. Uuden sivupohjan koulutukset, jutuntekoon, tapahtumakalenterin päivitykseen, yms. liittyvään antaa Myllyllä Jaakko Pölkki

On taas se aika vuodesta jolloin tulee varmistaa Kyyjärven Mediamyllärit ry:n jäsenyys. Yhdistyksen syyskokous päätti, että jäsenyyden hinta on edelleen 10€/vuosi. Tiedot jäsenyyden maksamiseen löytyvät NopolaNews:in INFO sivun alta ja sieltä Kyyjärven Mediamyllärit ry:n jäsenyys.  

Veikko ja Jaakko toivottavat kaikille hyvää alkanutta vuotta, yhteistyön merkeissä. 

Tervetuloa Myllylle