Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Touhulan kuulumisia.

Joskus tulee todella erikoisia pyyntöjä että kiinnostaisiko tällaisen tekeminen.


Uudet koulutuspäivät uuteen Nopolanews julkaisujärjestelmään

Yhteistyökumppanit

Uusi NopolaNews 2.0

7.2.2013 Veikko Huumarkangas

NopolaNews versio 2.0 tekee tuloaan kovaa vauhtia. Uutukainen otetaa käyttöön jo tämän kuun aikana.

NopolaNews uusi Base sivupohja korvaa vanhan imanager pohjan 22.2.2013. Tuolloin siis otamme uuden NopolaNews 2.0 käyttöön. Uuden Base kirjoituspohjan koulutuksessa on käynyt kiitettävästi henkilöitä, niin yrittäjä, kuin tiedontuottajia. Kiitokset siitä.

Tähän liittyen pyydänkin teitä kirjoittajia, kun teet juttuja tai tiedotteita  imanageriin, kopioikaa juttunne myös uuteen Base pohjaan. Näin juttunne näkyvät 22.2.2013 alkaen myös uudessa NopolaNewsissä.

Tiedontuottaja, mikäli et ole vielä käynyt koulutuksessa Myllyllä, kehottaisin teitä ilmoittautumaan mitä pikimmiten Jaakko Pölkille koulutukseen puh. 040 573 2468 tai sähköpostitse. Vapaat koulutuspäivät näkyvät NopolaNewsin sivuilla tekniikka ja talous osiossa.

Sääntönä kirjoittajille on edelleen, että olet yhdistyksen tai muun yhteisön tiedontuottaja, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, esim. johtavassa asemassa olevat henkilöt.

Teillä joilla on hyvät atk-taidot, Jaakko antaa uuteen base järjestelmään salasanan ja käyttäjätunnuksen, sekä ohjeet kirjoittamiseen. Paras tapa tähän varmaan on käyttää sähköpostia. Jaakon s-posti jaakko.polkki@kyyjarvi.fi

Juttujen ja tiedotteiden kirjoittaminen uuteen Base pohjaan on miltei helpompaa kuin vanhaan imanageriin, Nyt vain kaikki rohkeasti mukaan niin saadaan uusi NopolaNews kukoistamaan heti alusta alkaen.

Terveisin Veikko Huumarkangas