Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tämä onkin kansalaisjournalismia

No voi hyvät hyssykät sentään ! Eipä olisi Nopola Newsin työryhmälle tullut ikipäivinä mieleen mitä tämä todellisuudessa on; kansalaisjournalismia.


Suu messingilläMusiikkiopiston kevätkonserttiKansalaisopiston kevätnäyttely

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Musiikkiopiston kevätkonsertti

28.4.2005

Pohjoisen Keski-Suomen musiikkiopiston nuoret taiteilijat esiintyivät Kivirannassa 26.4.2004

Kivirannan palvelukeskuksessa (monitoimitalolla) konsertoivat Pohjoisen Keski-Suomen musiikkiopiston päättötyöntekijät. Kyyjärven konsertti oli kolmas heidän konserttikiertueellaan.
 
Päättötutkinnon suorittamisen jälkeen soittajat voivat hakeutua musiikin ammatillisiin opintoihin. Jos halu ei riitä ammattiin asti, niin elinikäinen harrastus musiikkiin kaikille päättötutkinnon tekijöille varmasti jää.
Konsertissa esiintyivät pianistit Laura Humppi ja Marjukka Eskelinen sekä viulistit Saara Tuomikoski ja Tarja Kalliokoski. Viulisteja säesti Ulla Pihlainen.
Ohjelmistossa oli klassisen musiikin tunnetuimpien säveltäjien teoksia. Mukana olivat Bach, Haydn, Sibelius, Sostakovits, Händel, Glück, Dvorak, Beethooven, Kuula, Chopin, Debussy, Ireland, Shubert ja C.A. de Beriot.
 
Mahtavan konsertin lopuksi Salme Tanskanen ja Tuula Eerola kukittivat esiintyjät. Salme lausui esiintyjille kauniit ja kannustuvat kiitossanat. Vaatii kovasti työtä, jotta koulun ja opiskelun ohella jaksaa harrastaa näin pitkälle vietyä musiikinopiskelua. Hän muistutti myös siitä, että ilman kodin tukea ei musiikinopiskelu onnistu.
 
Nopola News välitti konsertin suorana lähetyksenä nettiradion kautta. Toivotamme onnea ja menestystä päättötutkintoon ja samalla kehottamme seutukunnan asukkaita osallistumaan vielä jäljellä oleviin nuorten taiteilijoiden konsertteihin; kannattaa todella.