Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Touhulan kahviherkku

Sirkku Tamminen on tullut Touhulaan töihin vuoden 2005 alusta. Olemme saaneet nauttia Sirkun monista herkuista päivittäin.


Äitienpäiväjuhla Nurmijoenkoululla 8.5.2005Äitienpäivän aikaa PaletissaJäät lähtivät VappunaIlmojen halki käy lentäjän tie

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kameleita Kyyjärvellä

19.5.2005 Irma Mäkelä

Sirkus Al Bondoksen viisivuotias Kamu kameli on Unicefin maskottieläin.

Enpä olisi aamulla töihin lähtiessäni arvannut, että iltapäivällä saan taputella elävää kamelia.

Sirkus Al Bondoksen toinen kesä Suomessa on alkanut. Sirkuksen omistavat Astrid ja Risto Asplund. Riston suku on lähtöisin Kannonkoskelta. Astrid on kolmannen polven sirkuslainen. Hän on syntynyt Saksassa, mutta on oppinut sujuvasti suomen kielen. Pariskunta on kiertänyt koko ikänsä maailmaa esiintyen. Sirkus Al Bondoksen nimi juontaakin juurensa Asplundin perheen entisestä taiteilijanimestä.

Sirkuksella on 2 kamelia, 2 laamaa, 7 hevosta, 2 vuohta, 8 koiraa sekä käärmeitä. Kaikki eläimet ovat pääosassa esiintymisissä.
Artisteja on kahdeksasta eri maasta, joten ohjelmisto on erittäin kansainvälinen.

Kamu kameli on raskaana ja saattaa synnyttää kahden viikon sisällä milloin tahansa. Tulevaisuudessa sirkusväki aikookin järjestää nimikilpailun. Nimi annetaan syntyneelle kamelille ja nimenkeksijä palkitaan. 

Sirkuksen lipputuloista osa menee Unicefin hyväksi. Varoilla kerätään apua Ruandan lapsille esim. kouluunmenon helpottamiseksi. Teemana onkin, että lapset auttavat lapsia. Auttamishalua Asplundeilla on paljon, koska heidän 2-vuotias Emeli lapsenlapsi sairastui leukemiaan. Lapsi on saanut hyvää hoitoa ja he toivovat muillekin samaa. 

Illalla kannattaakin kaikkien sirkusesityksistä kiinnostuneiden mennä Kyyjärven urheilukentälle katsomaan esityksiä eläinnumeroista akrobatiaan, esitys alkaa kello 19.00.