Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lentopallokentillä tapahtuu

Darius Abromavicius ja Saulius Austrauskas Kyvyn testeissä. Saulius onkin kannattajille tuttu pelimies edelliskaudelta. Pelimiehet Kyyjärven rantamaisemissa.


Kyyjärven KyKy ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2005Paletti hölkän tulokset 7.5.05Nostalgiaa ja paljon palkittuja

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nostalgiaa ja paljon palkittuja

17.4.2005 Seppo Pirttimäki

Kyyjärven Kyky ry:n 60 -vuotisjuhlat lauantaina, 16.4.2005 houkutteli Rientolan saliin parisataa juhlijaa. Kyky perustettiin samalla paikalla heti sodan päätyttyä maaliskuussa 1945.

Juhla sisälsi nostalgiaa ja paljon palkitsemisia. Aikanaan Kyvyn puheenjohtajanakin toimineen Kalevi Variksen historiikissa käytiin vuosikymmenten varrelta läpi tapahtumia, jotka varmaan herättivät paikalla olleissa monia mieliinpainuneita muistoja. Juhlapuhuja, kansanedustaja ja JKU:n puheenjohtaja Ahti Vielma, löysi juhlapuheessaan oman synnyinseutunsa Kittilän Sirkan kylän ja Kyyjärven välillä paljon yhteistä. Muun muassa sen, että sodan jälkeen urheiluseuran talo oli ensimmäisiä rakennuksia, joka sodan tuhojen jälkeen rakennettiin. Ihmisillä oli vahva usko tulevaisuuteen ja urheilua pidettiin tärkeänä Suomea uudelleen rakennettaessa.

60 -vuotisjuhla osoitti erinomaisesti myös sen, miten valtava joukko ihmisiä on mukana Kyyjärven Kyvyn toiminnassa. Palkittuja oli lähes sata; vanhoja veteraaneja ja nykyisiä aktiiveja. Nykyinen puheenjohtaja Ossi Tamminen pahoitteli silti, että kaikkia palkitsemisen ansainneita ei silti ole voitu palkita.

Musiikista niin varsinaisen juhlan aikana kuin perinteiseen tapaan juhlan jälkeen alkaneissa tansseissa huolehti Petri Niskala & Komeetta -orkesteri.

Nopola News lähetti juhlat suorana lähetyksenä nettiradion kautta ympäri maapallon.

Yllä olevassa kuvassa oikealla juhlapuhuja Ahti Vielma, keskellä Kyvyn tämän hetkisen lippulaivan, lentopallon miesten I divisioonan joukkueen valmentaja Hannu Kalliojärvi ja vasemmalla Kyvyn puheenjohtaja Ossi Tamminen.