Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Seurakunnassa työpaikkoja nuorille

Kyyjärven seurakunta tarvitsee nuoria kesällä leikkikentälle,leireille ja tiekirkko-oppaaksi


Nuorten kesätyöt kesällä 2005JYTY:n tiedonjulkaisija

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nuorten kesätyöt kesällä 2005

Veikko Huumarkangas (Vuokko Kinnunen)

Edellisten vuosien tapaan Kyyjärven kunta järjestää kyyjärveläisille nuorille kesätyöpaikan.

Kesätyöpaikka järjestetään kaikille peruskoulunsa keväällä päättäneille sekä lukiossa tai muissa oppilaitoksissa opiskeleville tai niistä keväällä valmistuneille ja jotka eivät ole muuten saaneet työtä kesäajaksi.

Kunnan järjestämän työn kesto on kaksi viikkoa. Kahden viikon työajasta maksetaan palkkaa 170€, josta joudutaan vähentämään mahdollinen vero ja sosiaalivakuutusmaksuja. Kesätyö suoritetaan 01.06.2005-31.08.2005 välisenä aikana ja päivittäinen työaika on 6,5 tuntia.

Kaikilla kyyjärveläisillä yrityksille annetaan myös mahdollisuus osallistua nuorten työllistämiseen. Toivomme yritysten lähtevän innolla mukaan.

Jos siis yritys järjestää kesätyöpaikan nuorelle vähintään kuukaudeksi, kunta maksaa siitä yritykselle tukena 170 € edellyttäen, että työstä maksetaan vähintään 340 € kuukausipalkkaa. Yritys voi olla muualtakin, mutta nuoren tulee olla kyyjärveläinen. Tuki voidaan maksaa myös kotitaloudella tai maatalousyritykselle, mutta ei mielellään nuoren omalle kodille.

Nuoret ilmoittautukaa 29.04.2005  mennessä Kyyjärven kunnavirastoon Vuokko Kinnuselle tai Leila Järviselle, puh 4597111.

Yritykset, jotka olette kiinnostuneita työllistämään nuoria tällä tavoin, ilmoittakaa siitä Kyyjärven kunnanvirastoon hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 29.04.2005