Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kylänraitit kuntoon

Kyyjärvellä on meneillään EU-rahoitteinen hanke, jonka aikana tehdään yhteinen suunnitelma kylänraittien kaunistamisesta.


Rivitaloissa valokuituyhteydetKotkanniemen asuntotontitMaalari maalaa taloa


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Maalari maalaa taloa

22.04.05 Irma Mäkelä

Catherine ja Pekka Salmi muuttavat Perhosta Kyyjärvelle. Catherine on taidemaalari ja Pekka ammattisukeltaja / rakennusmaalari. Hän on kotoisin Rovaniemeltä.

Korpeisen Arvin vanha kauppakiinteistö saa uuden ilmeen. Sen uudet omistajat Catherine ja Pekka Salmi tekevät talolle täysremontin. Tarkoituksena on saada talo asuttavaan kuntoon lähiviikkojen aikana.

Catherine, taiteilijanimeltään Sillanpää (tyttönimi) on ollut taidemaalari vuodesta 1987. Hän on maalannut mm. kunnallisneuvos Tapio Lintulahden muotokuvan, joka on nähtävillä kunnantoimiston yläkerrassa. Catherinella on ateljee Virroilla. Maalaustilaa tulee myös Kyyjärvelle uuteen kotiin, toistaiseksi näyttelytilaa taloon ei tule.

Taitelija on pitänyt useita näyttelyitä, viimeksi mm. Italiassa ja Perhossa. Muotokuvat, erityisesti lapsiaiheet ovat lähellä hänen sydäntään. Kyyjärvelle onkin odotettavissa tasokkaita taide-elämyksiä, kunhan näyttelytila-asia saadaan kuntoon. 

Nopola News toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi.