Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Tiedote tiedottajille

23.5.2005 Aaro Toppinen

Julkaisujärjestelmää kehitetään tällä viikolla käyttäjien toiveiden mukaan.

Tiedottaminen on hyvässä vauhdissa vaikka vasta murto-osa on koulutettu ja kirjoittamaan on päästy ainoastaan muutamana päivänä. Ensimmäinen numero on paisunut jo lähes sataan Kyyjärveä ja erilaista toimintaa kuvaaviin artikkeleihin. Hieno saavutus. Myös 6/2005 lehteen saa kirjoittaa esimerkiksi ns. ajattomia juttuja. Se on tässä vaiheessa vielä aika laiha painos.

Myös julkaisujärjestelmää kehitetään kiivaasti. Käyttäjiltä tulleiden ehdotusten pohjalta ja myös muista syistä muutoksia tehdään tällä ja ensi viikolla. Imanager näyttää vähän erilaiselta ja ongelmiakin saattaa esiintyä, mutta ei hätää. Lehti on ja pysyy kun se kerran on alulle laitettu.
Veikko ja Irma neuvovat tarvittaessa samoin kuin yllekirjoittanutkin.

Seuraavia muutoksia tehdään :

  • peruskäyttäjien tunnuksilla tehdyt jutut eivät näy toisille peruskäyttäjille. Pääkäyttäjät sitä vastoin näkevät kaikki jutut.
  • menovinkit, kokouskutsut ja tapahtumakalenteri toimivat myös edellä kuvatulla tavalla
  • voit valita julkaisupäivämäärän; toisin sanoen voit kirjoittaa vaikka kuukauden ensimmäisenä päivänä, mutta juttu tulee näkyviin vasta valitsemanasi julkaisupäivänä.  Voit myös kirjoittaa avoinna oleviin tuleviin lehtiin normaalisti eli muista valita myös lehden numero
  • jutun esikatselutoiminto otetaan käyttöön, voit oikolukea ja nähdä jutun sellaisena kuin se näkyy lehdessä
  • tietoturvaa parannetaan; artikkelin tallettajan käyttäjätunnus tallentuu tietokantaan
  • jutun mukana tallentuu myös jutun omistaja, kirjoittaja, muokkaustietoja sekä vapaavalintainen tiedote ja mahdollisia copyright tietoja. Nämä tallentuvat omalle välilehdelleen
  • salasanoista kannattaa pitää hyvää huolta eikä Imangeria kannata jättää koneelle auki, kun poistuu muihin hommiin
  • kaikki artikkelit kiertävät jatkossa lehdessä oikealla olevan Tässä numerossa myös -palstan kautta. Uusin juttu on aina ns. kakkosuutinen kuvan kanssa, muista näkyvät otsikot. Kirjoittajan ei enää tarvitse pohtia laittaako valinnan päälle vai ei. Pääuutisen määrittely käsitellään myöhemmin yhteispalavereissa
  • aikaisemmin tekemäsi jutut eivät ehkä näy, mutta hukassa ne eivät ole. Tämä saattaa johtua siitä, että pääkäyttäjä on esimerkiksi nostanut sen jossain vaiheessa pääuutiseksi. Tekstejä ei kuitenkaan korjailla, ei edes pääkäyttäjät.

Muutoksia tehdään ainoastaan kaikkien edun mukaisesti. Ei muuta kuin kirjoittamaan, ei anneta Netcabinetin kavereiden taustatyön häiritä.