Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Karhu havainnot lisääntyvät

Myös Oikarin harjussa on nähty kahden karhun jäljet, uros noin 16,5 cm leveä etu -tassun jälki ja naaras noin 14cm leveä etu-tassun jälki. Lisäksi Oikarin kylän poikki liikkui yksi karhu peltoja pitkin.Metsäkanalinnuilla on pesintäaikaKuulumisia SaunakylältäI-ha-haa, i-ha-haa, hepo hirnahtaaKustaan päivänä potut peltoonUutisointi lisääntyyKarhuhavaintoja kunnan alueella

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Viisari ry tiedontuottajaksi Nopola Newsiin

22.6.2005 Nopola News työryhmä

Kyläilta poiki uuden merkittävän tiedontuottajan Nopola Newsin tiedottajakaartiin Arja-Leena Halosen aloitteesta. Näin sitä työryhmä kiireessä kulkee laput silmillä, kun ei tuota ole aiemmin huomattu.

Maaseudun kehittämisyhdistys Viisari Ry:llä on hyvät, paljon tietoa tarjoavat Internet-sivut osoitteessa www.viisari.com. Nopola News toimii tiedotuskanavana parhaiten juuri siten, että tärkeistä asioista uutisoidaan lyhyesti paikassa, jossa on runsaasti kävijöitä. Ne lukijat, joita uutinen koskee tai kiinnostaa, ohjataan Viisarin varsinaisille sivuille lisätietojen hankkimista varten. 

Varsinainen Viisarin kyläilta järjestettiin 21.6.2005 Kivirannan palvelukeskuksessa. Tilaisuuteen oli tullut kymmenkunta henkeä ottamaan selvää seuraavan ohjelmakauden toiminnasta ja mahdollisuuksista. Luottamushenkilöistä paikalla oli vain Maija Suuniittu. Kyläkuntienkin edustus oli yllättävän vähäistä. Liekö syynä päällekäiset tilaisuudet ja kokoukset, jotka muuten voi nykyään tarkistaa Nopola Newsin kokouskutsuista ja tapahtumakalenterista.

Tilaisuudessa Viisari Ry:n toiminnanjohtaja Arja Leena Halonen kertoi Viisarin toiminnasta ja tulevan ohjelmakauden määrärahoista ja niiden kohdentamisesta. Mari Puro puolestaan keskustelutti paikalla olijoita ja otti mielellään vastaan kommentteja uusista kehittämistarpeista ja Viisarin toiminnasta.

Nettiradion puolella oli kuuntelijoita lähes yhtä paljon kuin paikallakin, joten myös sitä kautta tieto levisi eteenpäin. Arja-Leena Halosen ja Mari Puron alustukset ovat kuultavissa nettiradion puolella tallenteina jo tänään.