Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Järvien levähaitat

Kunnan Internet sivuilla on nyt linkkejä ja kattavasti tietoa järviemme levähaitoista. Jatkossa tiedotamme mahdollisista haitoista verkkolehdessä ja laajemmin kunnan Internet sivuilla.


Ruoanjakelua asiakkaillePyydysyksiköt ja ohjeita kalastajille

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pappatunturi kokoontumisajo

17.6.2005 Nopola News työryhmä

No jopas jotakin ! Tapahtumakalenteriin oli kuin varkain ilmestynyt uusi kesätapahtuma, joka vaatii vähän tarkempaa analyysiä.

Pikainen kyselykierros osoitti, että Villiviinin Anita oli muutaman muun henkilön kanssa ideoinut uuden kesätapahtuman Nopola Popin yhteyteen perjantaille 15.7.2005, Pappatunturien kokoontumisajon. Illallahan Nopola Popissa esiintyvät muuten Halavatun Papat ja Rock´n Roll The Dr. Betters, joten jalalla voi laittaa koreasti niin halutessaan.

Toimituksen tiedossa ei vielä tässä vaiheessa ole tarkempia tietoja tapahtumasta, mutta seuraamaalla Nopola Newsiä pysyy tässäkin asiassa ajantasalla. Todennäköisesti Sport mallit hyväksytään, mutta ei Regulusta eikä Syntappia. Niilläkin voi toki tulla, mutta ne joutuu jättämään vähän kauemmaksi.

Tervetuloa läheltä ja kaukaa !!

PS. Jos aikoo jäädä Nopola Poppiin juhlimaan kannattaa ehkä ruuvata tulppa irti eikä sitten upouudella puistoalueella Villiviinin vieressä kurvailla.