Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Järvien levähaitat

Kunnan Internet sivuilla on nyt linkkejä ja kattavasti tietoa järviemme levähaitoista. Jatkossa tiedotamme mahdollisista haitoista verkkolehdessä ja laajemmin kunnan Internet sivuilla.


Ruoanjakelua asiakkaillePyydysyksiköt ja ohjeita kalastajille

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ruoanjakelua asiakkaille

1.6.2005 Irma Mäkelä

Kyyjärvellä on henkilöitä, jotka harrastavat vapaa-ajallaan yhteisvastuullista toimintaa.

Helmikuun alussa kunnanjohtaja otti yhteyttä Kalevi Koskiseen kunnan ruokapalvelun kotiinkuljetus asiassa. Olisiko veteraaniyhdistyksen nimissä mahdollista järjestää kuljetus.

 

Harkinta-ajan jälkeen Kalevi laittoi homman liikkeelle.

Kyyjärven sotaveteraani yhdistyksen nimissä jakelutehtävä otettiin vastaan. Kalevi Koskisella on päävastuu jakelutyöstä. Mielenkiinto työtä kohtaan ja auttamisen halu puolsivat asiaa.

Helmikuun 8.päivä ensimmäinen ruoanjakelu tapahtuikin.

 

Jakelu tapahtuu viitenä päivänä viikossa, viikonloppuisin työn tekee kotipalvelu.

 

Korvaus toiminnasta menee veteraaniyhdistykselle. Toiminta on ns. kolmannen sektorin toimintaa. Ruoan jakoi ennen kunnan talonmies.

 

Koko ruoankiertolenkin pituus on 45 kilometriä pisimmillään. Reitti käsittää Kyyjärvi-Kumpula-Saunakylä-Pölkki-Kyyjärvi lenkin.

Reitillä Kalevi tapaa erilaisia ihmisiä, useimmat asiakkaat ovat entuudestaan tuttuja. Heidän mielestä ruoanlaatu ja palvelu ovat olleet hyviä. Asiakaspiiri osaa antaa arvon kotiin asti tuodulle, hyvälle ruoalle. Kalevikin jäisi hyvin mielellään juttelemaan asiakkaiden kanssa, mutta ruoka-annos on toimitettava jo seuraavalle.

 

Toiminnasta hyötyvät kaikki osapuolet.