Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Viisarin kyläilta

15.6.2005 Nopola News työryhmä

Maaseudun Kehittämisyhdistys Viisari ry. toteuttaa LEADER+ ohjelmaa kymmenen kunnan alueella pohjoisessa Keski-Suomessa. Kyläilta monitoimitalolla 21.6.2005 klo 19.00.

Nykyinen LEADER+ ohjelmakausi on vuosille 2001-2006. Viisarin sivuilta www.viisari.com löydät lyhyen infon, jossa LEADER+ asiat on ytimekkäässä tietoiskumuodossa samoin toiminta-alueen, hakumenettelyt ja Viisarin LEADER+ ohjelman.

Sivuilla tiedotetaan Viisarin toiminnasta, rahoituksesta, hankkeista ym. ajankohtaisista asioista. Viisarin LEADER+ -rahoitusta voivat hakea rekisteröityneet yhdistykset, yritykset ja yhteisöt. Seuraava hankehaku avataan vielä kesän aikana. Rahoitettavien hankkeiden tulee olla Viisari-ohjelman mukaisia, paikallislähtöisiä ja niiden hyöty ja vaikutukset pitää näkyä paikallisesti.

Tuleva ohjelmakausi Uuden maaseudun kehittämisohjelman suunnittelu vuosille 2007-2013 on alkanut. Ohjelma laaditaan alueen asukkaita, yrityksiä ja kehittäjiä kuunnellen. Kaikissa alueen kunnissa järjestetään tilaisuuksia, joissa kerätään alueen asukkaiden tarpeita, toiveita ja ideoita uudelle ohjelmakaudelle. Nyt on siis oikea hetki vaikuttaa tulevaisuuteen.

Kutsumme kaikki maaseudun kehittämisestä kiinnostuneet tahot yhdessä ideoimaan Kyyjärven monitoimitalolle tiistaina 21.6. klo 19 alkaen. Tilaisuus on kuultavissa suorana lähetyksenä nettiradion kautta.

Mielipiteitä voi käydä kertomassa myös Viisarin nettisivuilla osoitteessa www.viisari.com/
Vastaa kyselyyn ja vaikuta täyttämällä verkkolomakkeen. Ohjelman laadintaan Viisarilla on panostettu henkilöresursseja. Ohjelma-avustaja Mari Puro on tavattavissa varmimmin Saarijärven kaupungintalolla Viisarin toimistolla keskiviikkoisin klo 9-12, muina aikoina voi tavoitella puh. 040-5293975 , e-mail viisari2@saarijarvi.fi