Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Suomenselkämessuille Kivijärvelle

Suomenselkämessut ovat Kivijärvellä 30.-31.7.2005. Kyyjärven kunta, Nopola News ja Kyyjärven yrittäjäyhdistys ovat paikalla näyttävästi edustettuina.


Kekkilän kanankakkaa VehkaperältäPaletti Suomen 8. suosituin matkailukohde

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Paletin uusin myymälä

29.7.2005 Nopola News työryhmä

Kyyjärvellä toimiva Optima kodintarvikemyymälä on perustettu helmikuussa 2005. Optimassa on laaja tuotevalikoima, josta löytää lähes kaikki kodin perustarvikkeet elintarvikkeita lukuunottamatta.

Optima työllistää vakituisesti neljä henkilöä. Yrittäjät Anna Leppänen ja Kyösti Nevalainen ovat kehittäneet liiketoimintaansa jatkuvasti. Seuraava askel tulee olemaan oman nettikaupan perustaminen.

Yrittämisen edellytykset Kyyjärvellä ovat hyvät. Paikkakuntalaiset ovat suhtautuneet uuteen yritykseen positiivisesi ja muilta yrittäjiltä sekä kunnan taholta on saanut apua tarpeen tullen.

Yrityksen valikoima on monipuolinen: Työkalut, lelut, taloustavara, kemikaalit ja rakennustarvikkeet löytyvät kaikki saman katon alta. Tuoteartikkelien määrä on suuri ja asiakkaiden toiveet valikoiman suhteen pyritään ottamaan huomioon jatkossakin.

Optimassa panostetaan hyvään palveluun ja ajankohtaiseen, monipuoliseen ja kohtuuhintaiseen tuotevalikoimaan. Lisäksi paikalliset erityistarpeet pyritään ottamaan huomioon etenkin sesonkituotteiden osalta.