Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tietoliikennekatkos

Tänä aamuna yleisen verkon puolella ollut muutaman minuutin sähkökatkos aiheutti UPS laitteen pimenemisen. Katkoksesta kärsivät myös PPO:n laajakaista-asiakkaat.


Pitkäkestoiset ym.

Yhteistyökumppanit

Pitkäkestoiset ym.

1.7.2005 Aaro Toppinen

Käyttäjiä saattaa askarruttaa se, että Nopola News näyttää tänään jotenkin erilaiselta. Eikä se johdu kuukauden vaihtumisesta.

Netcabinet on työryhmän pyynnöstä kehittänyt uusia ominaisuuksia Nopola Newsiin.

Tapahtumakalenterin alle on ilmestynyt uusi valinta Pitkäkestoiset. Nimensä mukaisesti se tarkoittaa tapahtumia, jotka kestävät vaikka yli kuukautta pitempään. Näitä ovat esimerkiksi syksyllä alkavat kansalaisopiston piirit ja kurssit, pitkäkestoiset kilpailut ja vastaavat. Nyt sinne on siirretty vuoden kestävä 4H:n valokuvauskilpailu ja Leikkikenttätoimintaa koskeva tapahtuma. Muutokset on tehty siitä yksinkertaisesta syystä, että etusivun tapahtumat osio pysyy paremmin ajantasalla ja elää.

Ajatellaanpa tilannetta syksyllä, jolloin piirit ja kurssit alkavat ja kestävät kevääseen. Etusivun tapahtumiin sopii viisi tapahtumaa ja vanhalla mallilla toteutettuna se ei muutu kevääseen mennessä. Tuo ongelmahan vaivaa muitakin, perinteisesti toteutettuja, tapahtumakalentereita. Nyt etusivulta kuitenkin löytyy suoraan ne ajankohtaiset tapahtumat, jotka siinä on tarkoitus näkyäkin.
Kirjatessaan pitkäkestoisen tapahtuman, järjestäjä voi ja kannattaa toki tehdä pieni artikkeli tapahtumasta. Samoin siitä voi muistuttaa erillisellä artikkelilla vähän myöhemmmin.

Toinen muutos on tehty sivuston yläreunaan; lehti nimi on muutettu julkaisuksi ja numeron tilalle on tullut kuukauden nimi. Tuo muutos tehtiin käyttäjien pyynnöstä siitä syystä, että kuukausi ja myös vanhat numerot tulevat paremmin esille. Tavaraahan siellä on paljon.

Muutamia muitakin muutoksia on työn alla, mutta niistä sitten myöhemmin.