Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Asuste-Nikitan värikäs syksy

Asuste-Nikita on alueemme suurin muotivaatteiden merkkimyymälä. Liikkeessä hehkuu syksyn lämpimät värisävyt ja kuosit. Myymälä sijaitsee Paletti Kauppakeskuksessa.


Kyyjärvelle uusi elinkeinostrategiaTyöpaikka ja asunto samassa paketissaKehity yrittäjänä -valmennus alkamassa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvelle uusi elinkeinostrategia

Mikael Palola

Kyyjärvelle luodaan Suomen loistavin yrittäjäilmasto ja yrittäjämäiset työkäytännöt jalkautetaan kaikille elämän alueille.

Leirintäalueella torstaina 1.9. Kyyjärven kunnan ja Kyyjärven Yrittäjien järjestämässä yrittäjäillassa päätettiin ryhtyä laatimaan Kyyjärven alueelle uutta elinkeinostrategiaa. Strategiatyön tavoitteena on tiivistää entisestään erityisesti kunnan ja yrittäjien keskinäistä vuoropuhelua. Prosessin aikana luodaan yhtenäinen käsitys nykytilasta ja nykyisistä yrittäjyyden toimintaedellytyksistä. Niiden pohjalta määritellään yhteiset tavoitteet ja kehittämiskohteet sekä yhteisen kehittämistoiminnan painotukset. Yhteistyössä luotava alueen elinkeinostrategia toimii perustana kunnan elinkeinotoiminnan hoitamiselle. 

Elinkeinostrategiaprosessi aloitetaan tiistaina 4.10. klo 19 Kivirannassa järjestettävällä tilaisuudella.  Tilaisuuteen ovat kaikki asiasta kiinnostuneet tervetulleita.