Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Muistilistaa tälle viikolle

19.9.2005 Aaro Toppinen

Kokeillaanpas tätäkin.

Kansalaisen toimittajakurssin ensimmäinen kokoontuminen tiistaina 20.9 yläasteen ATK-luokkaan. Katsotaan ketä tulee ja sovitaan jatkosta. Kaikki kirjoittamisesta, äänitekniikasta, juontamisesta ja digikuvauksesta kiinnostuneet mukaan, eikä välttämättä tarvitse olla tiedontuottaja.

Keskiviikkona 21.9 on tärkeä päivä, sillä tuolloin käydään neuvottelut TeliaSoneran kanssa Kyyjärven haja-asutusalueiden laajakaistahankkeista. Nopola Newsin kehittämisen kannalta pahin ongelma on tällä hetkellä (rahan lisäksi) muutamalta kyläkunnalta puuttuvat laajakaistayhteydet. Potentiaalisia nettiradion kuuntelijoita olisi kuutisenkymmentä taloutta ja tiedontuottajiakin muutama kymmenen, jotka joutuvat tulemaan nyt kirkolle juttujen tekoon. Surkea puute tietoyhteiskunnassa. Luvassa onkin reaaliaikainen tiedotus neuvottelujen tuloksista. Pysykää keskiviikkona kanavalla :-)
Samassa yhteydessä koulutettaneen seutukunnallisen E-porttihankkeiden projektipäällikkö Tuula Hakkarainen Nopola Newsin tiedontuottajaksi. Muutama muukin koulutus on työn alla.

Loppuviikosta saatellaan Japanin toimittaja matkaan, jos aikatauluun ei ole tullut muutoksia, täytynee tarkistaa. Kohta on Nopola Newsin piuhan pää kaukana ja kun vielä toisessa päässä on tietotekniikan ammattilainen, niin kullanarvoisia testejä voidaan suorittaa ja tietoa välittää molempiin suuntiin. Kuultavaksi jää kuullanko japaninkieliset uutiset; toivottavasti.