Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Valtuuston kokous tallenteena

3.10.2005 Aaro Toppinen

Valtuuston kokouksen tallenne on valmistunut ja on nyt kuultavissa nettiradiolinkin alta nauhoitetuista lähetyksistä.

Kunnanvaltuusto piti kokouksen 26.9.2005. Lähes kaksituntisen kokouksen tallenne on nyt kuultavissa pykälittäin. Jokainen pykälä on kuuntelemisen arvoinen, sillä niissä luodaan suuntaviivoja Kyyjärven tulevaisuudesta. Aikaa kannattaa varata runsaasti ja syventyä kuuntelemaan.

Siitä tämä Nopola News On Air nettiradio ja tallenteet on loistava juttu, että päätösten perustelut ja keskustelut voidaan kuunnella jälkikäteen. Esimerkiksi Kivijärven kanssa yhteisen kunnanjohtajan asian käsittelyn yhteydessä valtuutetut käyttivät runsaasti puheenvuoroja ja selvästi yhteistyön tahtotila oli olemassa valtuutettujen kannanotoissa. Kivijärven päätösten osalta olemme vain perinteisen median ja yksittäisten mielipiteiden varassa.

Kyyjärven talouden tasapainottamisesta käytiin lähes tunnin mittainen keskustelu; useita puheenvuoroja käytettiin myös kuntastrategia-asiassa. Nähtäväksi jää toteutuuko Maija Uusisalon muissa asioissa tekemä aloite tiedottamisen parantamisesta, toivottavasti. Tiedottaminen on tärkeää varsinkin näinä aikoina, jolloin kuntien talous ja rakenteet puhuttavat lähes päivittäin.

Sääret seinälle ja kuuntelemaan, totesi eräs suoraa nettiradiolähetystä kuunnellut entinen kyyjärveläinen. Tervemenoa kuuntelemaan.