Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Riemukas retki Piispalaan

Eeva Pölkki

Piispalan yläkerran jumppasalissa hikisen temppuradan päätteeksi rentouduttiin "kalanruodossa".

Nopolan koulun eskarit, eput ja toput saivat nauttia ennen syyslomaa retkestä Kannonkosken Piispalaan. Reissuun lähdettiin heti aamu yhdeksältä luistimet ja jumppavarusteet kainalossa. Piispalaan saavuttuamme eka- ja tokaluokkalaiset valloittivat yläkerran jumppasalin ja eskarit jäähallin.

Jumppasalissa tietenkin lämmiteltiin aluksi pää, olkapää, peppu, polvet ja varpaat toimintakuntoon ennen varsinaista temppuilua temppuradalla. Huimia kuperkeikkoja, tarzan-keinahduksia, hyppyjä trampoliinilla, hyppimistä, pomppimista ja ilon kiljahduksia. Ja lopuksi rento olo musiikin avulla "kalanruodosssa". Jäähallissa luistelutaitoinen poliisi ohjasi liikennemerkkien salaiseen maailmaan. Stop-merkin kohdalla sitten tulikin kunnon jarrutuksia ja kapenevan tien kohdalla luistimet saattiin lopullisesti oikeaan asentoon.
P-asemalla sai huiluuttaa jalkoja. Virtaa riitti molemmissa ryhmissä aina klo 11.00 asti ja sitten eiku syömään. Nam! Ruoka maistui niin pienille kuin isoillekin.

Sitten porukat toisin päin eli eput ja toput luistelemaan ja eskarit temppuilemaan. Luisteluporukalla jo homma paremmin hanskassa, joten vauhtia jäällä nähtiin. Pysyiköhän poliisi perässä? Temppuilevat tenavat temppuaradalla hyppäsivät posket punaisina ja aika kului kuin siivillä.

Ennen kotiin lähtöä kokoonnuttiin seurakunnan nuorisotyöntekijän Annikki Mattilan pyhäkouluhetkeen. Olikin mukava rauhoittua ja hiljentyä päivän päätteeksi. Kotimatkalla lasten ilmeet kertoivat, että oli ollut mahtava päivä ja vaikka kotimatka ei pitkä ollutkaan, niin taisi silmät jo osalta painua kiinni. 

Ilman seurakunnan ja Annikin tukea retki olisi jäänyt vain haaveeksi. SUURKIITOKSET MEIDÄN KAIKKIEN PUOLESTA!