Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärveläisille arvostettu tunnustus

Minulla oli tänään kunnia kaikkien kyyjärveläisten puolesta ottaa vastaan kyyjärveläisille Nopola News -verkkosivustosta Keski-Suomen Innosuomi-kilpailussa myönnetty kunniamaininta.


Nopola News INNOSUOMI 2005 piirinmestaruuskisoissaKunta myi Peuralinnan koulunHankkeet eivät kasvata kunnan nettomenoja

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärveläisille arvostettu tunnustus

Mikael Palola

Minulla oli tänään kunnia kaikkien kyyjärveläisten puolesta ottaa vastaan kyyjärveläisille Nopola News -verkkosivustosta Keski-Suomen Innosuomi-kilpailussa myönnetty kunniamaininta.

Nopola News on osoittautunut erinomaiseksi yhteistyön foorumiksi ja toimijoiden verkottajaksi. Meidän kyyjärveläisten onkin helppo yhtyä Keski-Suomen Innosuomi-palkintoraadin palkinnon myöntämisperusteluihin, joiden mukaan ” Nopola News –verkkosivusto on luova ja avoin tapa toimia kuntasektorilla. Tietoliikenneverkkoja hyödyntäen on luotu kuntalaisille ja järjestöille kanava yhteisöllisyyden lisäämiseksi”.
 
Kunniamaininta on tunnustus kaikille hankkeessa mukana olleille tahoille. Haluan kuitenkin tässä yhteydessä kiittää erityisesti Nopola News –verkkosivuston ideoijaa, kunnan tietohallintoasiantuntija Aaro Toppista sekä hankkeen työntekijöitä Irma Mäkelää ja Veikko Huumarkangasta. Heillä on ollut aivan keskeinen rooli koko Nopola News –hankkeen käynnistämisessä ja toteuttamisessa. Ilman heidän aktiivista panostaan meillä tuskin olisi nyt käytettävissämme nykyisen kaltaista Nopola News- verkkosivustoa. 

Hankkeen onnistumisesta kuuluvat suuret kiitokset myös Viisari ry:lle. Nopola News -verkkosivuston ainutlaatuisen tiedontuottamisen malli kehitettiin Viisari ry:n rahoittaman hankkeen toimesta. Onnistuminen tiedontuottamisen organisoinnissa on keskeisin tekijä koko Nopola News -verkkosivuston toiminnassa. 
 
Sivuston kehittämistä jatketaan nyt Nopola News ry:n johdolla. Yhdistyksen suunnitelmia kuunnellessa vaikuttaa siltä, että nyt saatu palkinto tulee saamaan vielä jatkoa.