Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven yrittäjät ry:n syyskokous pidettiin 23.11.2005

Kartiina Oinonen / Kyyjärven yrittäjät ry 2.12.2005

Kyyjärven yrittäjät ry piti syyskokouksen Karstulassa Wanhat Wehkeet-museossa.
Tilaisuudessa muistettiin nyt ensimmäistä kertaa pyöreitä vuosia täyttäneitä yrityksiä.

Karstulaan kokoontui mukava joukko yrittäjiä ja illan aluksi Wanhojen Wehkeiden Jari Lasonen esitteli museota, johon on kerätty runsaasti vanhoja kulkuneuvoja ja muita tavaroita.

Tilaisuudessa julkaistiin vuoden 2006 yrittäjäpalkinnon saaja. Tänä vuonna se annettiin Asennustyö Mikko Ohranen Ky:lle. Palkinnon vastaanottivat Mikko ja Maarit Ohranen.

Pyöreitä vuosia täyttäneitä yrityksiä muistettiin kukkakimpulla ja kunniakirjalla. Täydet 10 vuotta täyttivät Ruokala Margit / Margit Mäntynen sekä Ravintola Villiviini / Anita Collin.  Matkustajakoti Rintakokko on toiminut jo 70 vuotta, josta viimeiset 30 vuotta on Aulikki Kemppainen hoitanut sitä.

Keski-Suomen yrittäjien terveiset toi varapuheenjohtaja Esa Järvinen. Samalla hän onnitteli yhdistystä, jolla on Keski-Suomen paras järjestäytymisprosentti. Kyyjärveläisistä yrityksistä 53 % kuuluu nyt yhdistykseen ja tämä tietysti antaa yhdistyksen toimintaan lisää painoarvoa.

Lopuksi kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi puheenjohtaja Eija Maukosen luovuttua näistä tehtävistä 3 ansiokkaan vuoden jälkeen. Puheenjohtajaksi yksimielisesti kokous valitsi Jaakko Uusisalon.