Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Asennustyö Mikko Ohranen Ky:lle vuoden 2005 Yrittäjäpalkinto

Katriina Oinonen/ Kyyjärven yrittäjät 1.12.2005

Asennustyö Mikko Ohranen Ky:lle myönnettiin vuoden 2005 yrittäjäpalkinto. Palkinto luovutettiin Mikko ja Maarit Ohraselle yrittäjien syyskokouksessa 23.11.2005 Karstulan Wanhoissa Wehkeissä.

Palkintoa oli yhdistyksen puheenjohtajan ja sihteerin lisäksi luovuttamassa Keski-Suomen yrittäjien varapuheenjohtaja Esa Järvinen. Onnittelut kunnasta toivat kunnanjohtaja Mikael Palola, kunnanhallituksen puheenjohtaja Jouko Huumarkangas sekä elinkeinoasiamies Ari Järvinen. Paikallisosuuspankin puolesta onnitteli pankinjohtaja Rainer Sillanpää.

Asennustyö Mikko Ohranen Ky:n vastuunalainen yhtiömies on Mikko Ohranen ja äänetön yhtiömies Maarit Ohranen. Yritys on perustettu 1990 ja sen toimiala on betonielementtiasennus ja rautarakennetyöt.

Elementtiasennus on  lähinnä teollisuus- ja liiketilarakentamista. Suurin osa asennuksista tehdään Betset Oy:lle. Vuosien mittaan elementtejä on asennettu ympäri Suomea. Viime vuosien rakennuskohteita ovat olleet mm. Veljekset Keskinen Oy:n Onnenlinna, Härmän kuntokeskuksen hotellilaajennus ja Atria Oy:n laajennukset Nurmossa.

Metallipaja aloitti toimintansa v. 2000 Vehkaperällä. Pajalla tehdään erilaisia metallitöitä alihankintana. Metallipajalla on valmistettu mm. uutta turpeennosto-kalustoa sekä kunnostettu vanhaa kalustoa Vapo Oy:lle.

Asennustyö Mikko Ohranen Ky työllistää yrittäjän lisäksi 3 vakituista työntekijää. Maarit Ohranen on myös yrityksen palkkalistoilla hoitaen yrityksen toimistotyöt oman ”leipätyönsä” ohella.

Vuoden yritys lähettää lämpimät kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille kuluneista vuosista!