Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kyky vs Kalepa otteluselostus

27.11.2005 Matti Försti

Tällä kertaa kommentaattorina Matti Försti Evijärveltä. Kuva lupaamastamme kovaäänisestä kannattajasta. Päänkokoisia kiviä myllyyn ja eikun pyörimään.

Matti Försti on ollut pitkään mukana lentopallotouhuissa mm. viime vuonna Nurmon Jymyn valmentajana. Mielenkiintoista onkin saada erilainen ja ammattilaisen näkemys pelistä, ei ainaakaan tule vedettyä kotiinpäin.

Päästetäänpäs Matti vauhtiin. tervetuloa minunkin puolesta tänne kyyjärvelle. alkuasetelmat otteluun ovat mielenkiintoiset. molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä pysyäkseen keskikastin mukana. kalepa otti eilen kunnolla turpiin kotona ennätysyleisön edessä kuortaneelta. valmentaja jouko karekiven mukaan joukkueella oli musta päivä. mikään ei oikein onnistunut.mutta tänään joukkue on tullut kyyjärvelle hakemaan arvokkaita sarjapisteitä. kotijoukkue kyvyllä on tietysti samat kujeet mielessä. saas nähdä miten käy. alkulämmittelyn perusteella ainakin Dariuksen käsi on kunnossa. kalepan kovimmat teatteri iskut lähtevät suihkosen kädestä.

ottelun tuomareina toimivat kari kansanaho ja pauli puskala. sali on täynnä yleisöä niin kuin odottaa saattoi. tunnelma alkaa pikku hiljaa olla käsin kosketeltavissa. avauskuusikot kalepa hiitola, suihkonen, salmela, tuura, strandson, isotalus. kyky liettualaiset, huumarkangas, mäkelä, kantonen, lampela ja lib.paananen. peli alkanut tasaisesti tilanne 7-7 näkyvimmmät saulus ja suihkonen. kalepan aikalisä tilanteessa 8-13 henkan syötöt ovat olleet pahoja ja mäkelä on iskenyt voimakkaasti. tilanne kyvylle 19-12 saulus teki tuhoja syöttöruudussa. aikalisä kalepalle tilanne 14-21. kyky parempi tällä hetkellä syöttöruudussa. kyvyn aikalisä 21-18. suihkosen syöttö tuottaa ongelmia kyvyn vastaanotolle ja hiitola alkaa löytämään tehonsa. ensimmäinen erä kyvylle 25-19. kalepalla vaikeuksia vastaan otossa+ liikaa omia syöttövirheitä. kyvyn vahvuus eka erässä liettua+ mäkelä ja tietenkin hyvin kannustava kotiyleisö. yksi erikoisuus kalepan pelissä, ei käytä liberoa. tilanne kyvylle 8-5 kyky puolustaa tällä hetkellä paremmin. aikalisä kalepalle 6-10. kalepa vaihtaa passaria tilanteessa 6-11. vanha kettu alho astuu areenalle aikalisä kyvylle tilanteessa 11-14 suihkosen leijat jälleen vaikeita kyvyn nostajille. aikalisä kalepalle tilanne 14-19 vieläkään kalepan ykköshyökkäys ei toimi betonimylly jauhaa erä kyvylle 25-17. ratkaisu liettuan pojat liekeissä. kyvyn kenttäpeli uhrautuvaa. kalepan keskihyökkääjät jäässä.  pitkä tauko pidetty kolmas erä alkaa. kalepalla passararina alho. jälleen suihkosen syöttövuorolla kalepan peli kulkee erä kalepalle 5-2 kalepa johtaa 10-5. joukkueen peli selvästi vapautunut. etenin torjunta on tällä hetkellä rautaa tilanne kalepalle 17-10. alho selvästi luonut henkeä joukkueeseensa. aikalisä tilanteessa 23-17 kalepalle. kyky aloittanut kovan takaa ajon  erä kuitenkin selvästi kalepalle 25-17. kalepan peli selvästi vapautui. torjunta oli rautaa ja vanha kettu alho loi henkeä. kyky puolestaan lopetti pelaamisen. neljäs erä on alkanut tasaisesti pitkiä hyviä palloja tilanne 7-7. tilanne 13-12 kyvylle .kalepa vaihtaa passariksi strandssonin. tilanne kyvylle 19-17. kalepan aikalisä. aikalisä kyvylle 20-21. erä kalepalle 25-23. kalepa parantaa koko ajan varsinkin torjunta on tiivistynyt. liettuan pojatkin saavat iskujaan varpaille. myös passari strandsson sai uutta virtaa vaihtopenkiltä. viides erä kyvylle 6-4 saulus iskenyt kolme pistettä. erä kyvylle 18-16 ja samalla koko ottelu kyvylle 3-2. huikean jännittävä ottelu. kyvyltä palkittiin mäkelä. mies puolustikin uhrautuvasti ja hyökkäsi rohkeasti. myös liettuan pojat antoi pallolle kyytiä. myös iso plussa koko joukkueen hyvä puolustuspeli. myös kotiyleisö ansaitsee tunnustuksen mahtavasta kannustuksesta. kajajoki paransi peliään kuin sika juoksuaan. tänään se ei vain piisannut. keskihyökkäys oli koko ajan hieman odotettua vaisumpaa.