Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky matkaa Kajaaniin sunnuntaina

17.12.2005 Hannu Kalliojärvi

Miesten ykkössarja jatkuu Kyky-Betsetin osilta sunnuntaina Kajaanissa.

Joukkue starttaa reissuun 7.30 Essolta ja kaikki halukkaat kannustajat ovat tervetulleita syksyn viimeiselle vierasmatkalle. Uusisalon Reijo kuljettaa miehistön ja fanit isolla bussillaan kainuuseen. Kyyti on ilmainen kannustajille.

Ottelun merkitys on jatko-ohjelman kannalta suuri molemmille joukkueille. Sarjataulukossa "kamina" on kaksi pinnaa jäljessä ja näinollen kyseessä on taas ns. neljän pinnan matsi. Kyky-Betset on viimeistellyt kuntoaan ja Koskela on tervehtynyt pelikuntoon. Takaiskuna vastaavasti Parkkonen on kuukauden sivussa sormensa takia. Saulius johtaa luunmurskaaja osastoa iskettyään jo toisen oman miehen sairastuvalle. No toivotaan, että vastustajatkin saavat vielä oman osansa Liettuan pojalta, mies on kovassa iskussa samoin kuten Darius sekä "omat pojat".

Toivotaan hyvää Kainuun matkaa ja innokkaimmat voivat seurata teksti-tv:n sivulta 230 ottelun tapahtumia. Nettiradio ei nimittäin ole vielä tässä valtakunnassa jokapäiväistä herkkua kaikilla paikkakunnilla, ainoastaan Nopola News pystyy tätä palvelua hoitamaan Suomessa.

Henkilö kuvassa ei ole joukkueen pelaaja vaan innokas kuntopiirin kävijä ja joukkueen kannattaja. Tällä asenteella, kaikkensa antamalla, voi niin pelissä kuin penkissä jännätä ottelun kulkua !