Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lumiset pikkujoulut

10.12.2005 Eevaliisa Hakola

Kyypartion pikkujoulut vietettiin tänä vuonna talvisissa tunnelmissa Ekin ja Riitan pihalla. Kuvassa vilistää mittarimato joka yrittää ottaa häntäänsä kiinni.

Hieman erilaiset, mutta partiomaiset pikkujoulut vietettiin perjantai-iltana pienessä pakkasessa, kynttilöiden luodessa tunnelmaa. Paikalla oli iso joukko partiolaisia vanhempineen. Haisu-hirviötä kurkittiin useaan kertaan kuusiaidan alta, mutta ei se meille näyttäytynyt. Erilaisia liikkumismuotoja lumessa kokeiltiin lähinnä pareittain. Oli twist-askelin etenemistä, konkkaamista ja kinkkaamista, konttausta ja tasahyppyä. Konttaaminen oli suosituinta ja soveltui hyvin talvilajiksi lumen pehmentäessä alustaa.

Tarjolla oli makkaranpaistoa ja pullaa & piparia lämpimän mehun kera. Ja hyvin kaikki tarjoiluastiat tyhjenivät. Illan päätti yhteinen sisaruspiiri.

Pikkujouluihin päättyi kyypartion varsin vilkas vuoden 2005 toiminta. Nyt on aika hiljentyä joulun viettoon perheiden parissa. Kiitos kaikille yhteistyö kumppaneille kuluneesta vuodesta.

Vuosi 2006 käynnistyy kyypartiossa viikolla 2  9.1. alkaen. Teemalla partiolainen osaa.