Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yrittänyttä ei laiteta

Kaksi viikkoa sitten kirjoittelin yökahvilasta. Silloin odotimme kevään ensimmäiselle kerralle bolivialaista väriä. Sitä ei kuitenkaan silloin saatu, mutta yrittänyttä ei laiteta. Niinpä ei kuin tänään (27.1.) uudemman kerran harkitsemaan, riittääkö rohkeus tutustua ihan uuteen ihmiseen.


Talviseurat kirkossaÄitejä ja lapsiaTalvi ja flunssa"Nuutti ajaa joulun ulos"Kahvia yöllä?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Talvi ja flunssa

Mirjam Huotari

Tässä aiemmin viikolla kirjoittelin tänä iltana (13.1.2005) taas kevätkaudelle alkavasta yökahvilasta. Siinä tuli mainittua, että rohkeimmat yrittäjät voivat onnistua saamaan suoraa tietoa bolivialaisesta elämäntyylistä, mutta niinkin pieni asia kuin talviflunssa voi toisinaan muuttaa kaiken.

Niinpä siis loppu viimeksi aloittelemme kevätkautta ihan vain Kyyjärven omalla porukalla. Tullessasi varaa mukaasi avointa mieltä, mukavia peli-ideoita ja muuten vain reipasta henkeä. Jokainen on tervetullut sittenkin, vaikkei mieli niin kovin reippaalta tuntuisi. Pääasia on, että olet paikalla.

Tuota aitoa bolivialaista intiaanityttöä voi sitten käydä toivon mukaan paremmalla onnella katsastamassa kahden viikon päästä 27.1. ja samalla voi kokeilla espanjan kielitaitoaan. Mutta siis kaikki myös tänään joukolla mukaan Nuorisotalolle kello 20 eteenpäin.