Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Loton vihjerivi 1/2006

Suomalaisten lempipeli Lotto täyttää 35 vuotta. Sanomalehti Keskisuomalainen näyttää olevan tasan 100 vuotta vanhempi.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Loton vihjerivi 1/2006

7.1.2005 Aaro Toppinen

Suomalaisten lempipeli Lotto täyttää 35 vuotta. Sanomalehti Keskisuomalainen näyttää olevan tasan 100 vuotta vanhempi.

Loton juhlavuoden ja jättipotin kunniaksi myös Nopola News julkaisee vihjerivin tämän illan arvontaan. Rivi on tässä :

2 , 5 , 8 , 9 , 25 , 29 , 39

Itseoikeutettu ensimmäisen vihjerivin laatija on Autokahvio Poikosen omistajiin kuuluva Eira Poikonen Kyyjärven Essolta. Eira muistaa Loton alkuajat 35 vuoden takaa ja muut veikkauspelit paljon sitä ennen. Hänen kauttaan on kyyjärveläisten ja ohikulkijoiden Lotto- ja muut veikkauslaput kulkeneet jo 1950- luvulta lähtien. Kuinka moni muistaa esimerkiksi Tippauksen, Tasapelin ja monet muut pelit, jotka ovat ajanmyötä poistuneet tai muuttaneet muotoaan. Vakio on pitänyt pintansa pitkään. Eira ei tunnusta saaneensa mitään isompia voittoja, mutta kukapa sitä koskaan tietää.

Jos tämä vihjepalvelu lähtee käyntiin niin voisihan tätä esimerkiksi kehittää siten, että vihjerivin laatijan mukavin veikkaus- tai muu voitto kerrottaisiin jutun muodossa tai sitten teoria siitä, mihin rivi perustuu. Perustuuko se uneen, unettomuuteen, tähtiin, kengännumeroon, jalkaterän asentoon vai mihin. Onkohan tälläista palvelua vielä missään olemassa ?

Toisaalta tätä voisi kutsua myös "Nopola Newsin lukijoiden talouden tasapainottamisohjelmaksi ", sillä onhan se niinkin, että jos vihjeriviin osuu 7 oikein niin kyllä se sopivasti itsekunkin taloutta tasapainottaa.
Veikkaus Oy:lle voisi muuten tarjota yhteistyökumppanuus- / mainospaikkaa, sillä jos tänä vuonna Nopola Newsissä on vaikkapa 100.000 kävijää ja niistä puolet palauttaa vihjerivin; pikainen laskutoimitus osoittaa, että Veikkauksen pussiin kilahtaa 35.000 euroa. Muutaman tuhannen euron mainospaikka ei ole mitään tuon lisäkertymän rinnalla.

Mutta nyt kiireesti palauttamaan kuponki ja voi niitä lukijoita, jotka vihjerivin uskaltavat jättää jättämättä, en minä ainakaan :) 

Kommentit heti tuoreeltaan : "Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta". Avaus oli kuitenkin hyvää kansallista tasoa : 2 oikein + 1 lisänumero.