Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Työharjoittelijana Nopola Newsissä

23.01.2006 Jasmine Taipale

Noniin, työharjoitteluviikko alkoi jokaisella Kyyjärven yhdeksäsluokkalaisella.

Meitä lähti työharjoitteluun Jyväskylään, Karstulaan ja jopa Lapualle asti. Useimmat kuitenkin jäivät TET-viikoksi (TET = työelämään tutustuminen) ihan Kyyjärvelle, kuten Shellille, Palettiin ja pankkiin. Minä kuitenkin päätin kysäistä työharjoittelupaikkaa Nopola Newsistä ja tänne myös pääsin työharjoitteluun viikoksi. Tämä Nopola News on ehkä kaikista sopivin harjoittelupaikka minulle täällä Kyyjärvellä, sillä haaveammattini on toimittaja. Ja suuret kiitokset Nopola Newsin – enhän minä olisi päässyt tutustumaan toimittajan työhön näin tarkasti kotikunnassa, ellei Nopola Newsiä olisi olemassa.

 

Kerran tai kaksi elämäni aikana olen aiemmin kirjoittanut juttuja julkiseen tiedotusvälineeseen, vaikka useamminkin olisi ollut kirjoittamista ties minkälaisista asioista. Joten tämä kirjoitus sekä toimittajan työ on täysin uutta ja ihmeellistä minulle. Toivottavasti saisin muitakin innokkaita nuoria kirjoittajia Kyyjärveltä mukaan Nopola Newsin toimintaan, sillä nuorten keskuudessa on monta asiaa joista pitäisi uutisoida ja kertoa.

 

Luultavasti tulen kirjoittamaan juttuja enimmäkseen juttuja tuonne ”Lapset ja nuoret” osioon – esimerkiksi mainittakoon helmikuussa ajankohtainen ranskalaisten nuorten vierailu Kyyjärvellä. Ranskalaisten kaksiviikkoisesta vierailusta riittääkin paljon erilaisia juttuja kerrottavaksi teille kaikille Nopola Newsin lukijoille!