Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärvellä yrityskartoitus

Kunnanhallitus päätti toteuttaa Kyyjärven yritysten nykytilaa ja tulevaisuuden suunnitelmia kartoittavan Kokoonjuoksija –hankkeen.


Posti siirtyy Shellille

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ismo Apell koulutti yrittäjiä

Kyyjärven yrittäjät ry/Kai ja Katriina Oinonen 20.2.2006

Yrittäjien Kehity Yrittäjänä -koulutus on menossa puolessa välissä ja perjantaina ja lauantaina oli vuorossa myyntikoulutus, jota heille antoi TV:stäkin tuttu kouluttaja/näyttelijä Ismo Apell.

Koulutus alkoi viime syksynä ja siihen osallistuu 8 kyyjärveläistä yrittäjää. Kyyjärven kunta ja Keski-Suomen TE -keskuksen Monitaito -projekti tukevat Kehity yrittäjänä – valmennusta.
 
Koulutus koostuu kuudesta lähivalmennustapahtumasta. Teemat ovat yritystalous ja tuloksen parantaminen, liikeidean kirkastaminen, myynti ja markkinointi, henkilökohtainen myyntityö, yrittäjä työnantajana sekä atk:n soveltaminen yritystoimintaan.
 
Perjantaina ja lauantaina yrittäjät oppivat myyntityön niksejä, joita itsekin yrittäjänä toimiva Ismo Apell Kiuruvedeltä oli tullut heille opettamaan. Hänen oma yrityksensä Mela ja Meisseli Oy myy ja huoltaa veneitä ja pienkoneita. Lisäksi Ismo toimii freelancer näyttelijänä sekä kouluttajana.
 
Ismo Apellin mielestä tärkeää myyntityössä on olla oma itsensä. Myös myydessä hymy auttaa kontaktin luomisessa asiakkaan ja myyjän välille. Asiansa osaava myyjä tuntee hyvin tuotteensa ja saa asiakassuhteen jatkumaan myös kaupanteon jälkeen.