Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Hätääntynyt seurakuntalainen

Laajakaistaa, tietotekniikan opetusta ja myös suullista tiedonvälitystä tarvitaan.


Uusia ohjeita Info-sivulla ja kehitystä luvassaNettiradion saldoja viikonlopulta

Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Vilkas viikonloppu ja alkuviikko

17.2.2006 Aaro Toppinen

Lentopalloa nettiradiossa tuutin täydeltä ja alkuviikosta muutakin mielenkiintoista. NETTIRADIOSSA MYÖS RANSKANKIELINEN LÄHETYS.

Marko Muhonen Kasesoft Oy:stä tulee paikkaamaan alkuperäisessä artikkelisssa mainittua resurssipulaa ja näillä näkymin myös ranskankielinen lähetys mahdollistuu. Birgitta Tallila oli sopinut parin ranskalaisvieraan kanssa selostuksesta. Toisella kanavalla Lasse huudattaa kotiyleisöä ja selostaa ottelua suomeksi tuttuun tapaan. Hyvälaatuisia kuviakin on luvassa, sillä alustavasti on sovittu, että kuvaukset hoitelee tällä kertaa Kyyjärven Kameraseurasta Esa Nieminen.  Ainoastaan tamburiinin paukuttajan paikka on avoinna molempiin otteluihin, sillä Veikko on keikalla Helmenkalastajien kanssa koko viikonlopun.

Beachvolleytähti Kristjan Kais saapui ja äskeisissä harjoituksissa oli selvästi havaittavassa tiettyä sähköistä tunnelmaa.  Hän vahvistaa Kyky-Betsetin lentopallomiehistöä kahdessa viimeisessä kotiottelussa. Taustatietoja pelimiehestä löytyy Kyky-Betsetin kotisivulta. Lauantain ottelu Kajaanin NMKY:tä vastaan alkaa klo 19.00. Tosin samaan aikaan hypätään Torinossa suurmäki, mutta ei hätää, mäkihyppyä voi seurata televisiosta myös liikuntahallin aulassa.

Sunnuntaina on sitten vuorossa kauden viimeinen ottelu. Pohjanmaan lakeuksilta saapuu Laihian Luja. Ottelu alkaa Nettiradio sivulla olleista ennakkotiedoista poiketen jo klo 13.00. Ennakkoon arvioituna erittäin tasaisia otteluita molemmat.

Heti maanantaina kunnanjohtaja pyörähtää haastattelussa Asikkalan kunnanjohtajan virkaan. Lisätietoja osoitteesta www.asikkala.fi  Haastatteluun on kutsuttu kolme hakijaa. Nettiradiovehkeitä sille reissulle ei saa mukaan, mutta sitäkin voisi jatkossa kehitellä siten, että haastattelut tulisivat suorina nettiradiolähetyksinä ja kuntalaiset voisivat sitten osallistua gallupiin. Vai voiko työhaastattelu ylipäätään olla julkisessa virassa julkinen ? Täytynee hommata Asikkalasta haastattelujen jälkeen tulokset reaaliajassa, jotta pysytään ajantasalla. Mikaelin haku Asikkalaan on ollut tiedossa jo jonkin aikaa, mutta tässäkin tiedottamisessa haetaan vielä oikeita toimintamuotoja. Kenen tulisi asiasta tiedottaa kuntalaisia ja Nopola Newsin lukijoita; hänen itsensä, kunnanhallituksen vai jonkun muun. Kukapa tietää.

Maanantai-iltana on sitten vielä Kyyjärvelläkin kunnanhallituksen kokous. Asialistalla mm. talousasioita, Paletin kieroliittymä, vanhuspalveluiden järjestäminen kolmen kunnan yhteistyönä.

22.2.2006 ilmestyy Maaseutu Plus -lehti, jossa on Mari Waalin kirjoitus Nopola Newsistä. Puolivallattomaksi mainitsevat. Ennakkotietoa osoitteesta www.maaseutuplus.fi