Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Runoja ja kahvia

Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastori Mirjam Huotari on julkaissut toisen runokokoelmansa, joka tuli nyt kesäkuussa ulos painosta. Kokoelma on nimeltänsä Elämää.


Juhlat juhlittuVuonna1971 ripille päässeitten kokoontuminenKonfirmaatiojuhla kirkossaJuhlimaanMitä kummaa?Rippileiri LapissaHautausmaan kukkapäivä35-vuotta sitten ripille päässeitten juhlaHelluntai on seurakunnan syntymäpäivä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kesäjuhlien aika

Olavi Vallivaara 28.6.2006

Ensi viikonloppuna on hengellisiä kesäjuhlia Sotkamossa ja Joensuussa.

Useita perheitä on lähdössä Kyyjärveltä Sotkamon suviseuroihin, jotka alkavat torstain aattoseuroilla 29.6.klo 12.30 ja päättyvät päätösseuroihin maanataina 3.7.klo 15.30. Suviseuraradiota voi kuunnella kautta maan. Pihtiputaan aseman tajuus on 94,70 MHz. Yleisradion lähetys suviseuroista on sunnuntai-iltana 2.7.klo 18. Viime vuonna suviseurat oli Perhossa. Joensuussa on evankeliumijuhlat 30.6.-2.7, jonne myös on lähtijöitä. Seuraavana viikonloppuna on Kansanlähetyspäivät Alajärvellä 7.7.-9.7. Kansanlähetyspäivien merkeissä Kyyjärven kirkossa pitää saarnan piirijohtaja Juha Vihriälä sunnuntaina 9.7.klo 10. Hyös Herättäjäjuhlat ovat samaan aikaan. Monia muitakin juhlia on kesän aikana mm. Alajärven maakunnalliset kesäseurat heinäkuun viimeisenä viikonloppuna ja Kyyjärven kesäseurat on kirkossa 19-20.8.